Универсално дистанционно управление

  Просто и надеждно

  Универсално дистанционно за тези, които искат максимална функционалност при управление на телевизора, независимо от марката. Надеждната му конструкция го прави устойчиво на удар и вода.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Просто и надеждно

Дистанционно управление TV

 • Идеално дистанционно с всички основни настройки на телевизора

  Дистанционното управление за телевизор е изключително лесно за ползване с големи бутони за избор на каналите и за силата на звука. Това просто е най-добрият заместител на счупеното или загубено дистанционно за телевизора ви.

 • Лесно инсталиране с функцията Simple system set-up™

  Настройте вашето дистанционно управление колкото е възможно по-рано с интелигентната сканираща система, която автоматично сканира кодовете, съответстващи на вашата апаратура.

 • Готово за използване с апаратура на Philips

  Ако имате уреди Philips, можете да използвате вашето универсално дистанционно управление, без да го програмирате, защото всички бутони са предварително настроени за Philips.

 • Включени са батерии за бързо отваряне и работа

  Не е нужно да купувате допълнителни батерии, за да можете да използвате вашето ново универсално дистанционно управление направо от опаковката!

 • За въпроси и помощ се обаждайте на нашата URC сервизна линия

  Ако имате проблем или въпрос за вашето универсално дистанционно управление или на вашето дистанционно управление има функционален бутон, който не е покрит от обширната вградена библиотека от кодове, обадете се на сервизната линия за решение. Той е достъпен седем дни в седмицата.

 • Бърз достъп до менютата за функции като настройка и телетекст

  Важните функции като меню за настройка и телетекст са ясно обозначени специализирани бутони, с които управлението на вашата апаратура е по-лесно.

 • Големи централно разположени органи за управление на каналите и звука

  Можете да обхождате нагоре и надолу най-популярните функции като избор на канали и ниво на звука с помощта на големи различими бутони, което прави навигацията удобна и приятна.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува