HiFi стерео слушалки

  Чисти HiFi слушалки

  Тези чисти HiFi слушалки с висококачествени неодимови високоговорители са оптимизирани за превъзходен звук от цифрови източници.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Чисти HiFi слушалки

Висококачествени неодимови високоговорители

 • Висококачествен линеен кабел от кристална безкислородна мед

  Свръхчистата мед, използвана за този кабел, намалява до минимум загубите при предаване и доставя сигнал с превъзходно качество до слушалките и чист звук до вашите уши.

 • Откритите отзад черупки на слушалките максимизират качеството и потока въздух

  Отворите в черупките на слушалките максимизират въздушния поток, за да бъде осигурена естествена прозрачност на звука и оптимизирана акустиката.

 • Оптимизирани за цифров звук с цел подобряване на музикалното преживяване

  Тези слушалки са оптимизирани, за да се наслаждавате на съвременните източници на цифров звук като Super Audio CD - формат, който улавя музикалната атмосфера и емоционалното въздействие с изключителен реализъм. Създадени от собствените специалисти на Philips, тези слушалки ви осигуряват изключително чист и естествен звук.

 • Индивидуализира прилягането за допълнително удобство при интензивна употреба

  Без значение как предпочитате да "усещате" вашите слушалки, тази уникална конструкция с лента за главата винаги ви осигурява индивидуално, удобно прилягане. С регулиране на височината можете удобно да използвате тези слушалки много по-продължително време.

 • Лентата за глава Flexi-Fit™ автоматично осигурява максимално удобство

  Вътрешната лента за глава се регулира автоматично, така че да отговаря на вашата глава за комфорт и удобство от вида "напасвай и забрави".

 • Удължава живота на изделието и опростява съхранението

  Сменяемият кабел е удобен за съхранение и лесен за смяна, така че няма нужда да купувате нова слушалка, ако някога кабелът се скъса.

 • Кутия за съхраняване на слушалките осигурява място за съхраняване и защита

  Най-безопасният начин за грижа за вашите слушалки и кабели, когато не се използват.

 • Удобният едностранен кабел намалява заплитането

  Кабелът е удобно свързан от едната страна, което значително намалява риска от заплитане и опростява навиването му за съхраняване.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува