Цифрови безжични слушалки

  Вашият персонален цифров съраунд звук

  Превъзходните HD1500U ви предлагат удобството на безжичните слушалки с надеждността и качеството на цифровото аудио. Възползвайте се от избора на три многоканални режима на Dolby TM слушалките без да пречите на хората около вас.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Вашият персонален цифров съраунд звук

Наслаждавайте се на филми и музика

 • 50 мм мембрана за неизкривен звук

  50 мм мембраната комбинира чувствителността на композитен миларов материал с мощността на неодима за получаване на магнитната верига, предлагаща мощен неизкривен звук.

 • Избор от три различни стаи за слушане чрез системата Dolby Headphone

  Технологията Dolby Headphone ви дава звука на 5-канална възпроизвеждаща съраунд система през всеки чифт слушалки. Тя точно моделира слушането на съраунд звука, генериран през добре настроена и калибрирана 5.1-канална система, което я прави идеална за слушане през портативни устройства.

 • Усилването на басите и високите ви позволява да оптимизирате звука

  Насладете се на възможно най-естественото възпроизвеждане на звука на избраната от вас музика, като усилите басите и високите.

 • Динамичното разпределение на битове позволява да чуете повече детайли

  Тази патентована технология на Philips обработва цифровия звук, за да ви даде фантастично детайлно възпроизвеждане.

 • Цифрово аудио и предаване за постигане на върховно качество

  Аудиосигналът е цифров от връзката с предавателя до слушалките, което осигурява най-високо качество и отлична устойчивост на смущения.

 • Цифрово безжично предаване за аудио с най-високо качество

  Цифровото безжично предаване не само осигурява по-вярно приемане и по-добро качество на звука от аналоговите FM предавателни системи, но и използва по-малка мощност. А благодарение на патентована от Philips технология звукът остава в идеален синхрон с образа, докато се разхождате.

 • Възглавничките за уши с ергономична форма подобряват удобството и басите

  Ергономичната форма на възглавничките за уши и луксозните материали гарантират по-удобно пасване и по-добро възпроизвеждане на басите поради намаленото разсейване на звука.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува