Портативни високоговорители

  Мощен звук, малък размер

  Портативни тонколони, които допълват модерния стил на живот. Двете мембрани възпроизвеждат стерео звук през универсален 3,5 мм аудио вход, подходящ за всяко устройство, а вградените акумулаторни батерии позволяват възпроизвеждане, където и да сте. Гарантирано удоволствие от музиката! Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Мощен звук, малък размер

 • Вградена акумулаторна батерия, за да слушате музика навсякъде

  Вградена акумулаторна батерия, за да слушате музика навсякъде

  Слушайте музика с мощен звук – навсякъде и по всяко време. Вградената акумулаторна батерия ви позволява да се наслаждавате на любимата си музика без плетеницата от захранващи кабели и без неудобството да търсите електрически контакт. Слушате прекрасна музика, сега със свободата на пълната преносимост.

 • Обща изходна мощност 4 W RMS

  Обща изходна мощност 4 W RMS

  RMS, или средно квадратична стойност, е обичайната мярка за звуковата мощност или по-точно за електрическата мощност, предавана от аудио усилвателя към високоговорителя и измервана във ватове. Количеството електрическа мощност, предавана към високоговорителя, и неговата чувствителност определят мощността на генерирания звук. Усилвателите биват ограничавани предимно от електрическата енергия, която са способни да усилват, а високоговорителите – от електрическата енергия, която са способни да превръщат в акустична, без да изкривяват аудиосигнала. Колкото по-голяма е консумираната мощност, толкова по-добра е звуковата мощност на високоговорителя.

 • Висококачествен стерео звук за по-пълно удоволствие от музиката

  Висококачествен стерео звук за по-пълно удоволствие от музиката

  Двете портативни тонколони създават зона на естествен стереозвук, когато са на разстояние една от друга, при което ефектът е по-реалистичен и въздействащ.

 • Един кабел за зареждане и възпроизвеждане на музика

  Един кабел за зареждане и възпроизвеждане на музика

  Тази тонколона Philips има един кабел за зареждане на батерията и възпроизвеждане на музиката от входа Aux. Удобно премахване на плетеницата от кабели и качество на сигнала без компромиси.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува