Портативна тонколона

  Портативни, стерео звук с първокласно качество

  Тези портативни тонколони ви дават висококачествен стерео звук и са екранирани срещу смущения от мобилни телефони. Вграденият кабел се свързва лесно с мобилни устройства, а акумулаторната батерия осигурява до 8 часа непрекъснато възпроизвеждане. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Портативни, стерео звук с първокласно качество

през целия ден

 • Динамично усилване на басите - чуйте най-дълбоките и най-богати баси

  Динамично усилване на басите - чуйте най-дълбоките и най-богати баси

  Иновационна технология допринася за невероятно дълбоките и богати баси от компактни тонколони. Динамичното усилване на басите подчертава съдържанието на баси в музиката в целия диапазон на сила на звука - от слабо до силно - само с натискане на един бутон!

 • Лек, портативен дизайн за слушане на музика по всяко време

  Лек, портативен дизайн за слушане на музика по всяко време

  Издръжливите и олекотени материал и конструкция означават, че можете да носите тонколонките навсякъде със себе си.

 • Красивите тонколони изпълват всяка стая с вашата музика

  Красивата система високоговорители изглежда прекрасно във всяка стая в дома ви, позволявайки ви да слушате вашата музика силно, а не със слушалки.

 • Слушайте вашата музика с разкошен стерео звук

  Системата високоговорители с висока вярност има усилвател клас D, два басови високоговорителя и високоговорители за високи честоти - за плътни баси и ясни високи тонове, за да се наслаждавате на вашата музика с разкошен стерео звук.

 • Цифров усилвател за звук без смущения

  За по-добро звуково възпроизвеждане тези високоговорители имат цифров усилвател, за да се наслаждавате на звука от вашия музикален телефон с минимални смущения от сигналите на мобилни телефони.

 • Вградена сгъваема стойка, която насочва звука

  Когато слушате силна музика по време на пътуване, можете лесно да закрепите тонколоната, за да насочите звука, с удобната й вградена сгъваема стойка.

 • Incredible Surround™ за по-голямо наслаждение от звука

  Incredible Surround е аудио технология от Philips, която рязко увеличава звуковото поле, за да ви потопи в аудиото. Като използва най-модерно електронно изместване на фазата, Incredible Surround смесва звуци отляво и отдясно така, че да разшири виртуалното разстояние между двата високоговорителя. Това по-широко раздалечаване усилва многократно стерео ефекта и създава по-естествено звуково измерение. Incredible Surround ви дава възможност да изпитате пълен обемен звук с по-голяма дълбочина и широчина на звука, без да използвате допълнителни високоговорители.

 • Технология за екраниране на мобилния телефон, за звук без смущения

  Технологията за екраниране на мобилния телефон е усъвършенствана схемотехника, която отрязва смущенията от телефона, за чист звук без смущения

 • Универсален: работи през жака за слушалки 3,5 мм на вашето устройство

  Plug and play за всяко мобилно устройство с жак за слушалки 3,5 мм – iPod, iPhone, GoGear, MP3 плейъри, преносими компютри, музикални телефони и други.

 • Със системата за подреждане на кабелите всичко е в ред и в добър вид

  Системата за подреждане на кабелите означава, че продуктът е проектиран с държачи на кабелите, с цел поддържане на ред и добър вид при пътуване или съхранение.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува