Преносима система високоговорители

  Мощна стерео звукова сцена

  Слушайте мощен и дълбок стерео звук от телефона си Nokia с 2,5 мм жак. Тези тонколонки обещават много забавление с високо ефективния си цифров усилвател без външни смущения и се предлагат с вградена поставка за телефон.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Мощна стерео звукова сцена

за вашия телефон Nokia

 • Лек, портативен дизайн за слушане на музика по всяко време

  Лек, портативен дизайн за слушане на музика по всяко време

  Издръжливите и олекотени материал и конструкция означават, че можете да носите тонколонките навсякъде със себе си.

 • Захранване от батерия или от електрическата мрежа за слушане на музика навсякъде

  Захранване от батерия или от електрическата мрежа за слушане на музика навсякъде

  Възможността за захранване от батерия или от електрическата мрежа осигурява най-добрата гъвкавост с вашата озвучителна система. Можете да я носите и слушате музика навсякъде с вас.

 • Тръбата за басите подчертава ниските тонове за ясен и достоверен звук

  Благодарение на акустично настроен въздушен канал, който плътно насища басовите ноти, можете да се наслаждавате на фантастичен реализъм и на действително съпреживяване при слушане.

 • Цифров усилвател клас D за качествен звук

  Class ‘D’ Digital Amplifier приема аналогов сигнал, преобразува го в цифров и след това усилва сигнала по цифров път. После сигналът постъпва в демодулационен филтър, за да се получи крайният изходен сигнал. Усиленият цифров сигнал има всички преимущества на цифровото аудио, включително и по-добро качество на звука. В допълнение, усилвателят Class ‘D’ има ефективност над 90% в сравнение с традиционните AV усилватели. Тази висока ефективност означава мощен усилвател с малки размери.

 • Мощни мембрани за високоговорителите, които ви дават най-реален звук

  Мощните мембрани за високоговорителите генерират най-реален звук и ви потапят изцяло в играта.

 • Широка зона на стереозвук при отдалечени тонколони.

  Тези портативни тонколонки създават зона на естествен стереозвук, когато са раздалечени - това поражда впечатлението, че всеки музикален инструмент има свое отделно физическо местоположение. Резултатът е по-реалистичен и въздействащ.

 • Вградена FM антена

  За да може FM радиото на телефона ви да работи добре, най-често ще ви е нужна външна антена. Това изделие на Philips включва FM антена, за да получите качествен звук от вграденото радио на телефона си.

 • Работи с телефона и MP3 плейъра ви

  Слушайте музика от мобилния си телефон или от MP3 плейъра! Свържете тонколоните към мобилния телефон или MP3 плейъра с приложения адаптер.

 • Създадена за Nokia XpressMusic

  Този продукт е конструиран за използване с телефони Nokia XpressMusic. Обстойните изпитания с тези телефони гарантират, че ще получите най-доброто от своя телефон в съчетание с този продукт на Philips.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува