безжична портативна тонколона

  Голям звук, изумително чист

  Елегантната и портативна тонколона Philips Shoqbox SB7300/12 дава изумително голям и чист звук с дълбоки баси, безжично чрез Bluetooth. Снабдена с 4 мембрани на високоговорителя и с технологията wOOx и изработен от истински алуминий, Shoqbox наистина е създадена да впечатлява. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

безжична портативна тонколона

Bluetooth®, Управление с жестове, Вграден микрофон за разговори, 12 W, акумулаторна батерия SB7300/12 Търсене на подобни продукти

Голям звук, изумително чист

 • Сензор за плъзгане, за прескачане на песни

  Сензор за плъзгане, за прескачане на песни

  Тонколоната SHOQBOX е снабдена със сензор за движение. Просто плъзнете върху сензора отляво надясно или обратно, за да преминете към следващата или последната песен. Сложете ръка върху сензора за секунда, за да направите пауза в музиката. Направете го отново, за да я включите пак. Лесното управление с жестове ви позволява да управлявате музиката си по най-лесния начин.

 • Вграден микрофон за разговори със свободни ръце

  Вграден микрофон за разговори със свободни ръце

  С вградения си микрофон тя може да работи и като високоговорител за вашия телефон. Когато ви позвънят, музиката се поставя на пауза и можете да говорите през високоговорителя. Проведете бизнес разговор. Или позвънете на приятел по време на партито. И в двата случая резултатът е идеален.

 • Гласово известяване за обратна връзка

  Гласово известяване за обратна връзка

  Гласовото известяване се предлага на различни езици. То дава незабавна обратна връзка за нивото на батерията или предупреждава дали високоговорителят е свързан правилно към устройството.

 • Сдвояване на 2 тонколони Shoqbox в двойка лява-дясна

  Сдвояване на 2 тонколони Shoqbox в двойка лява-дясна

  С интелигентния сензор можете да сдвоите две тонколони SHOQBOX в стереосистема с ляв и десен канал. Просто сложете тонколоните една до друга и плъзнете с ръце върху двата сензора едновременно, отвън навътре. Идеално за парти или събиране. Превъзходно стерео възпроизвеждане на звука на музиката, филмите и игрите.

 • С 4 неодимови мембрани

  С 4 неодимови мембрани
 • Стрийминг чрез Bluetooth

  Bluetooth е технология за безжична комуникация на малки разстояния, която е едновременно стабилна и енергийно ефективна. Тази технология осигурява лесна безжична връзка с други Bluetooth устройства, за да можете да възпроизвеждате с лекота любимата си музика от всеки смартфон, таблет и дори лаптоп, а също и от iPod или iPhone, през поддържащ Bluetooth високоговорител.

 • Динамичен, изпълващ стаята звук

  С усъвършенстван алгоритъм за цифрова обработка на звука, две активни мембрани на високоговорителите и басов порт, тази тонколона за поставяне изпълва стаята с чист, естествен звук и дълбоки, мощни баси.

Вижте всички спецификации
 • Животът на батерията варира в зависимост от използването и настройките.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува