безжична портативна тонколона

  Чудесен звук· Подсилен · Може да се включва във верига

  Нека партито продължава, където и да отидете, с легендарния звук на преносимия високоговорител SB5200 и актуалния му дизайн. Включете режима за използване на закрито за отчетлив, ясен звук у дома или превключете на режим за използване на открито и усилете звука, за да накарате всички да скачат. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

безжична портативна тонколона

Bluetooth®, Audio-chain, Вграден микрофон за разговори, 10 W, акумулаторна батерия SB5200K/10 Търсене на подобни продукти

Чудесен звук· Подсилен · Може да се включва във верига

 • Безжично поточно предаване на музика чрез Bluetooth

  Безжично поточно предаване на музика чрез Bluetooth

  Bluetooth е технология за безжична комуникация на малки разстояния, която е едновременно стабилна и енергийно ефективна. Тя осигурява лесна безжична връзка с iPod/iPhone/iPad или други Bluetooth устройства, като смартфони, таблети и дори лаптопи. Сега можете да се наслаждавате на любимата си музика и на звука от филмите и игрите безжично и лесно – с тази тонколона.

 • Технология wOOx™ за високоговорители за дълбоки и мощни баси

  Технология wOOx™ за високоговорители за дълбоки и мощни баси

  Технологията wOOx е революционна концепция за високоговорители, която ви позволява да чувате и усещате истински дълбоки баси, по-богати от тези на всяка друга аудио система. Специалните мембрани на високоговорителите работят в хармония с wOOx бас излъчвателя, а прецизното съгласуване на главната мембрана и тази за високи честоти осигурява плавни преходи от ниски към средни и високи честоти. Двойното окачване и изцяло симетричната конструкция тип "сандвич" осигуряват ниски и прецизни баси без забележими изкривявания. wOOx пресъздава изключително дълбоки и динамични баси, като използва пълния обем на кутията на високоговорителите за истинско усилване на въздействието на музиката.

 • Свържете няколко BR-1X във верига за по-голяма музикална система

  Свържете няколко BR-1X във верига за по-голяма музикална система

  За да получите по-мощен звук на открито, съединете заедно колкото искате блока BR-1X с помощта на приложения аудио кабел. При свързване силата на звука ще се синхронизира между всичките BR-1X. Просто променете силата на звука на BR-1X, свързан с вашето устройство, за да я регулирате на всичките.

 • Аудио вход за лесно възпроизвеждане на музиката от портативни устройства

  Аудио вход за лесно възпроизвеждане на музиката от портативни устройства

  С една лесна връзка можете да се наслаждавате на музиката от вашите преносими устройства и компютри. Просто включете устройството към 3,5-мм аудио вход (порта AUDIO-IN) на тонколоната Philips. Връзката с компютър обикновено се осъществява чрез изхода за слушалки. Веднъж свързани, можете да слушате цялата си музикална колекция през превъзходната тонколона. Philips просто ви дава по-добър звук.

 • 2 избираеми настройки за звука, подходящи за използване на открито и на закрито

  Две настройки за звука, проектирани за ваше удобство и за по-голямо разнообразие, за използване на закрито и на открито. Използвайте режима на закрито, когато искате силни баси и кристално ясен звук, и режима на открито, когато ви е нужна максимална сила на звука и мощ под открито небе.

Вижте всички спецификации
 • Животът на батерията варира в зависимост от използването и настройките.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува