Основа за монитор Cloud

  Просто, надеждно и екологично

  Опростете ИТ с това многофункционално готово решение за тънък клиент. Свържете текущия си монитор и интегрирайте със своята Citrix среда за максимална гъвкавост. Гъвкавостта, управляемостта и съвършената сигурност правят това най-интелигентното ИТ решение. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Основа за монитор Cloud

За монитор 19"-29"/48-73 см, С регулируема височина, за Citrix SB4B1927CB/00 Търсене на подобни продукти

Просто, надеждно и екологично

 • SmartErgoBase за по-добра ергономия

  SmartErgoBase за по-добра ергономия

  SmartErgoBase е основата на монитора, която осигурява ергономично удобство и интелигентно подреждане на кабелите. Регулировките на височината, оста, наклона и ъгъла на завъртане позволяват да нагласите монитора за максимално удобство, което да облекчи физическото напрежение на дългия работен ден. Подреждането на кабелите намалява безпорядъка и поддържа работното място спретнато и професионално.

 • VDI "всичко в едно" – едно опростено решение

  VDI "всичко в едно" – едно опростено решение

  Работещите имат нужда от чисто, надеждно решение за изчисления. ИТ организациите трябва да поддържат хардуерните работни показатели, достъпа до данните и защитата, както и да намаляват разходите. С инфраструктурата за виртуален работен плот (VDI) ИТ организациите могат да поддържат всички данни и софтуер на централизирания сървър и да внедрят опростен клиент от типа "всичко в едно" при потребителите. Освобождава се пространство на бюрото на потребителя, данните на сървъра се преглеждат защитено от клиента, а изразходваните ИТ ресурси при клиента се намаляват значително.

 • Готов за Citrix за безпроблемна интеграция

  Готов за Citrix за безпроблемна интеграция

  Устройствата Philips Cloud за Citrix са изградени върху технологията High-Definition Experience (HDX), която позволява на организациите да ги интегрират безпроблемно в инфраструктурата за виртуален работен плот на Citrix (VDI). Със Citrix организациите могат лесно да виртуализират и превърнат приложенията и работните плотове на Windows в защитена услуга по заявка. Посрещнете нуждите от мобилност, защита и работни показатели както за ИТ, така и за крайните потребители.

 • Thin Client SmartConnect за съвършена разширяемост

  С богатство от възможности за връзка, като двоен DVI извод за разширяемост на двоен екран, микрофон и аудио за готовност за уеб събрания, USB за универсално свързване и LAN за защитена работа в мрежа Thin Client Smart Connect гарантира бързо и гъвкаво интегриране в съществуващите мрежи.

 • Thin Client "всичко в едно" за пестене на енергия

  Докато разходите за енергия растат, а ИТ бюджетите се свиват, организациите търсят начини да намалят сметките си за електричество. Thin Client "всичко в едно" използва само част от енергията, необходима за стандартен монитор. Това позволява на организациите да намалят влиянието върху околната среда и да насочат средства към необходимите подобрения.

 • Екологично решение

  Philips се ангажира с използването на устойчиви, екологични материали в цялата си гама монитори. Всички пластмасови части на корпусите, части на металните шасита и опаковъчни материали са 100% годни за рециклиране. При някои избрани модели използваме до 65% рециклирани пластмаси. Стриктното спазване на стандартите на Директивата RoHs гарантира съществено намаляване или избягване на употребата на токсични вещества, например олово. Съдържанието на живак в мониторите със CCFL подсветка е значително намалено и е равно на нула при мониторите със светодиодна подсветка. За да научите повече, посетете Philips на адрес http://www.asimpleswitch.com/global/.

Вижте всички спецификации
 • Без включен монитор

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува