безжична портативна тонколона

  Шокиращи ритми, блестящи светлини

  Подгответе се за инвазия на ритмите! Philips ShoqBox SB300 издава експлозивни, пулсиращи баси през два басови излъчвателя. Вдигнете нивото на енергията със светлини, които пулсират с ритъма. Здрава, удароустойчива и водоустойчива – пренесете купона където и да сте. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

ShoqBox безжична портативна тонколона

Bluetooth®, Водоустойчива, удароустойчива, Светлини в няколко цвята SB300B/00 Търсене на подобни продукти

Шокиращи ритми, блестящи светлини

 • Експлозивни ритми, долитащи от двата еднакви басови излъчвателя

  Експлозивни ритми, долитащи от двата еднакви басови излъчвателя

  Със своята 1,5-инчова пълнообхватна предна мембрана на тонколоната и двата големи еднакви басови излъчвателя от страните на тонколоната за допълнително усилване и удължаване на басите, ShoqBox SB300 съчетава мощност и впечатляваща прецизност.

 • Осветете помощението! Светлини в няколко цвята блестят в едно с ритъма

  Осветете помощението! Светлини в няколко цвята блестят в едно с ритъма

  Внесете светлина и усетете мощта на ударните ритми и блестящите светлини. Няколко различни цвята пулсират в ритъма на музиката, оживявайки я, като добавят допълнително измерение към партито. Или вместо това танцувайте в тъмното – едно натискане на копчето и светлините са изгасени.

 • Изградена за издръжливост при външни условия – здрава, удароустойчива, водоустойчива

  Изградена за издръжливост при външни условия – здрава, удароустойчива, водоустойчива

  Изградена за издръжливост и здравина, достатъчна за всяко едно приключение. Вземете я на улицата или сред природата. Тази тонколона може да го понесе. Отговаряща на IPX7 стандарти за водоустойчивост, тя може да бъде потопена под вода до 1 метър за 30 минути. Ако изпуснете тонколоната, докато слушате ритмите, не се притеснявайте – тя е удароустойчива.

 • Мощен звук от дулото на тонколоната

  Размерът не означава компромисен звук. Тази здрава, безжична портативна тонколона има вградена 1,5-инчова пълнообхватна предна мембрана на тонколоната, която създава невероятно силен звук за своя размер, за да се насладите на изненадващо силен звук в удобен и компактен пакет.

 • Вградена акумулаторна батерия, която поддържа тонуса на партито

  Слушайте музика с мощен звук – навсякъде и по всяко време. Вградената акумулаторна батерия ви позволява да се наслаждавате на любимата си музика без плетеницата от захранващи кабели и без неудобството да търсите електрически контакт. Слушате прекрасна музика, сега със свободата на пълната преносимост.

 • Безжично поточно предаване на музика чрез Bluetooth

  Bluetooth е технология за безжична комуникация на малки разстояния, която е едновременно стабилна и енергийно ефективна. Тя осигурява лесна безжична връзка с iPod/iPhone/iPad или други Bluetooth устройства, като смартфони, таблети и дори лаптопи. Сега можете да се наслаждавате на любимата си музика и на звука от филмите и игрите безжично и лесно – с тази тонколона.

 • Вграден микрофон за разговори със свободни ръце

  С вградения микрофон този високоговорител може да работи и като високоговорител за вашия телефон. Когато ви позвънят, музиката се поставя на пауза и можете да говорите през високоговорителя. Проведете бизнес разговор. Или позвънете на приятел по време на партито. И в двата случая резултатът е идеален.

 • Аудио вход за лесно свързване с почти всяко устройство

  Аудио входът позволява директно възпроизвеждане на аудио съдържание от портативни мултимедийни плейъри. Освен удоволствието да слушате любимата си музика с превъзходно качество на звука от аудио системата, Аудио входът е и изключително удобен, защото всичко, което трябва да направите, е да включите портативния си MP3 плейър в аудио системата.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува