ShoqBox безжична портативна тонколона

Bluetooth®, Водоустойчива, удароустойчива, Светлини в няколко цвята SB300B/00 Търсене на подобни продукти
 • Шокиращи ритми, блестящи светлини

  безжична портативна тонколона

  SB300B/00 Търсене на подобни продукти

  Подгответе се за инвазия на ритмите! Philips ShoqBox SB300 издава експлозивни, пулсиращи баси през два басови излъчвателя. Вдигнете нивото на енергията със светлини, които пулсират с ритъма. Здрава, удароустойчива и водоустойчива – пренесете купона където и да сте. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Шокиращи ритми, блестящи светлини

 • Експлозивни ритми, долитащи от двата еднакви басови излъчвателя

  Експлозивни ритми, долитащи от двата еднакви басови излъчвателя

  Със своята 1,5-инчова пълнообхватна предна мембрана на тонколоната и двата големи еднакви басови излъчвателя от страните на тонколоната за допълнително усилване и удължаване на басите, ShoqBox SB300 съчетава мощност и впечатляваща прецизност.

 • Осветете помощението! Светлини в няколко цвята блестят в едно с ритъма

  Осветете помощението! Светлини в няколко цвята блестят в едно с ритъма

  Внесете светлина и усетете мощта на ударните ритми и блестящите светлини. Няколко различни цвята пулсират в ритъма на музиката, оживявайки я, като добавят допълнително измерение към партито. Или вместо това танцувайте в тъмното – едно натискане на копчето и светлините са изгасени.

 • Изградена за издръжливост при външни условия – здрава, удароустойчива, водоустойчива

  Изградена за издръжливост при външни условия – здрава, удароустойчива, водоустойчива

  Изградена за издръжливост и здравина, достатъчна за всяко едно приключение. Вземете я на улицата или сред природата. Тази тонколона може да го понесе. Отговаряща на IPX7 стандарти за водоустойчивост, тя може да бъде потопена под вода до 1 метър за 30 минути. Ако изпуснете тонколоната, докато слушате ритмите, не се притеснявайте – тя е удароустойчива.

 • Мощен звук от дулото на тонколоната

  Размерът не означава компромисен звук. Тази здрава, безжична портативна тонколона има вградена 1,5-инчова пълнообхватна предна мембрана на тонколоната, която създава невероятно силен звук за своя размер, за да се насладите на изненадващо силен звук в удобен и компактен пакет.

 • Вградена акумулаторна батерия, която поддържа тонуса на партито

  Слушайте музика с мощен звук – навсякъде и по всяко време. Вградената акумулаторна батерия ви позволява да се наслаждавате на любимата си музика без плетеницата от захранващи кабели и без неудобството да търсите електрически контакт. Слушате прекрасна музика, сега със свободата на пълната преносимост.

 • Безжично поточно предаване на музика чрез Bluetooth

  Bluetooth е технология за безжична комуникация на малки разстояния, която е едновременно стабилна и енергийно ефективна. Тя осигурява лесна безжична връзка с iPod/iPhone/iPad или други Bluetooth устройства, като смартфони, таблети и дори лаптопи. Сега можете да се наслаждавате на любимата си музика и на звука от филмите и игрите безжично и лесно – с тази тонколона.

 • Вграден микрофон за разговори със свободни ръце

  С вградения микрофон този високоговорител може да работи и като високоговорител за вашия телефон. Когато ви позвънят, музиката се поставя на пауза и можете да говорите през високоговорителя. Проведете бизнес разговор. Или позвънете на приятел по време на партито. И в двата случая резултатът е идеален.

 • Аудио вход за лесно свързване с почти всяко устройство

  Аудио входът позволява директно възпроизвеждане на аудио съдържание от портативни мултимедийни плейъри. Освен удоволствието да слушате любимата си музика с превъзходно качество на звука от аудио системата, Аудио входът е и изключително удобен, защото всичко, което трябва да направите, е да включите портативния си MP3 плейър в аудио системата.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува