Портативен видео плейър

  Вашето видео в движение

  Наслаждавайте се на видео, снимки и музика в движение с Philips SA6085. Този модерен портативен видео компаньон е с висококачествен 2,2-инчов цветен дисплей и 4 часа време за възпроизвеждане на видео. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

GoGEAR Портативен видео плейър

8 GB, Пълноцветен дисплей 5, 6 см (2, 2") SA6085/02 Търсене на подобни продукти

Вашето видео в движение

MP3, WMA , снимки и видео

 • Зареждайте директно от компютъра през USB

  Зареждайте директно от компютъра през USB

  Зареждайте батерията на своя плейър GoGear бързо и лесно от компютъра си през USB. Като свържете плейъра си с компютъра с приложения кабел и следвате указанията на екрана, компютърът ви ще осигури за секунди зареждането на плейъра. Радвайте се на удобството да се отървете от отделното зарядно устройство.

 • SuperScroll™, за намиране на търсеното от вас по бърз и опростен начин

  SuperScroll™, за намиране на търсеното от вас по бърз и опростен начин

  Бутоните за търсене с двойно действие позволяват лесно управление на скоростта при преглеждане на големи библиотеки. Можете да изберете да се движите през вашия списък за изпълнение с по една песен или видео, или просто да натиснете и задържите малко по-силно, за да стигнете бързо чрез SuperScroll™ до желания от вас файл.

 • Малък, подходящ за носене и осигуряващ абсолютна преносимост

  Малък, подходящ за носене и осигуряващ абсолютна преносимост

  За върховна преносимост на музиката, плейърът Philips GoGear е готов за носене и готов за път. Лекото и свръхкомпактно устройство ви дава превъзходно качество на звука и истински портативно развлечение в движение.

 • 2,2-инчов цветен LCD за върховно гледане на видео

  Красивият дисплей с висока разделителна способност 5,1 см (2") на вашия плейър GoGear предлага видео с отлично качество и отчетлив, жив образ. В комплект с пълноцветно меню, големият екран позволява лесна навигация в мултимедийните файлове, за да получите завършено мултимедийно изживяване в движение.

Вижте всички спецификации
 • 1 GB = 1 милиард байта; наличният обем на паметта ще бъде по-малък.
 • Акумулаторните батерии имат ограничен брой цикли на зареждане и след това може да се наложи да бъдат сменени. Животът на батерията и броят цикли на зареждане варират в зависимост от използването и настройките.
 • Windows Media и логото на Windows са търговски марки или регистрирани търговски марки на Microsoft Corporation в Съединените щати и/или други страни.
 • Действителната скорост на пренос може да е различна в зависимост от операционната ви система и софтуерната конфигурация.
 • Поддържа изтегляне и абонаментни услуги, съвместими с WMA DRM10

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува