Мултимедиен плейър Songbird

  Лесна програма за откриване, възпроизвеждане и синхронизиране.

  Philips Songbird ви дава възможност да откривате и възпроизвеждате цялата си мултимедия и да я синхронизирате безпроблемно с вашия Philips GoGear. Нейните интуитивни и мощни функции за управление на музика ви позволяват да откривате нови изпълнители и музикални стилове, директно в програмата.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Лесна програма за откриване, възпроизвеждане и синхронизиране.

 • 3,2-инчов HVGA цветен дисплей за превъзходно видео забавление

  3,2-инчов HVGA цветен дисплей за превъзходно видео забавление

  Елегантният широкоекранен дисплей 8,1 см (3,2") на вашия плейър GoGear предлага висока разделителна способност за превъзходно видео качество и отчетливи, живи образи. В комплект с пълноцветно меню, големият екран позволява лесна навигация в мултимедийни файлове, за да допълни пакета от цялостно мултимедийно изживяване в движение. Като връх на всичко, оригиналното съотношение на размерите 16:9 означава възпроизвеждане на видео без ленти отгоре и отдолу на картината и без загуба на качество, която идва от мащабирането, видоизменяне на образа, за да се побере на различен размер на екрана.

 • Поддръжка на кодеците без загуба FLAC и APE за прецизно качество на звука

  Поддръжка на кодеците без загуба FLAC и APE за прецизно качество на звука

  Наслаждавайте се на цифрова музика в компресиран формат без да губите нищо от качеството на звука. GoGear поддържа форматите FLAC и APE, които представляват файлове, компресирани без загуба на никакви детайли. Богатството и чистотата на оригиналния източник на музика се запазват, за да бъде пълно вашето удоволствие където и да сте. Просто използвайте софтуера Philips Songbird, доставен заедно с вашия GoGear, плъзнете и пуснете музикалните файлове FLAC или APE от вашата фонотека в компютъра на вашия GoGear. Забавлявайте се с хиляди песни, потопете се в ритъма на прекрасните оригинали.

 • FM радио с RDS и 20 настроени станции за повече музикални опции

  FM радио с RDS и 20 настроени станции за повече музикални опции

  RDS (Radio Data System) е стандарт за комуникационен протокол, който позволява предаването на цифрова информация с FM радио излъчвания. FM радиоприемниците с RDS могат да показват тази полезна информация, която включва название на станцията, данни за програмата, заглавие и изпълнител на песента и др. Във всеки момент можете да заредите желаната станция като настроен канал във вашия плейър GoGear. С 20 настроени станции, които могат да бъдат съхранени, можете бързо да извиквате своите любими станции, без да е необходимо да настройвате ръчно честотите им всеки път.

 • HDMI изход за гледане на видео с висока детайлност (720p) на HDTV

  HDMI изход за гледане на видео с висока детайлност (720p) на HDTV

  Гледайте хитови филми с висока детайлност или домашни видеоклипове с разделителна способност до 720p на вашия HDTV. HDMI премахва преобразуването в аналогови сигнали и осигурява директен цифров аудио и видео сигнал, давайки идеални картина и звук, напълно изчистени от шум. Просто свържете своя GoGear и HDTV с HDMI кабел и се насладете на висококачествените и кристално чисти образ и звук. Можете дори лесно да подреждате и преглеждате своите видеоклипове на екрана на вашия GoGear. Споделете своите филми със семейството и приятелите си сега.

 • Слот за microSD карта за разширен обем на паметта

  Слот за microSD карта за разширен обем на паметта

  Малкото е красиво, що се отнася до мобилни устройства, но не и до капацитет на паметта. С плейъра GoGear можете да имате най-доброто от всичко, като просто поставите microSD карта. microSD картата ще се показва като втори сменяем диск, когато плейърът бъде свързан с компютър за лесен трансфер на файлове. Просто заредете картата с желаното съдържание и я поставете в плейъра. Можете да си купите до 32 GB карта, за да разширите паметта си, така че никога няма да се притеснявате, че ще ви свършат възможностите за забавление.

 • Слушалки с шумоизолация за минимизиране на околния шум

  Слушалки с шумоизолация за минимизиране на околния шум

  С шумоизолиращите слушалки вие чувате повече подробности от музиката при по-ниска сила, отколкото е възможно при нормалните слушалки. На базата на пълни проучвания на анатомията на канала на човешкото ухо, конструкцията с ъглова акустика на слушалките с шумоизолация създават идеално уплътнение между източника на звука и ушния канал, като така премахват нежелания фонов шум, като изпращат звука директно във вашите уши. Дори и при умерена сила на звука, вие пак можете да различавате детайлите на музиката без шумови смущения. Предлагат се уплътняващи тела в три размера, за най-добро прилягане.

 • Управление чрез сензорния екран за гладка и интуитивна навигация

  Управление чрез сензорния екран за гладка и интуитивна навигация

  Почувствайте плавното и интуитивно управление на портативния плейър GoGear - с леко докосване с върховете на пръстите. Интуитивният интерфейс на сензорния екран прави навигацията изключително лесна, независимо дали управлявате функциите за възпроизвеждане на музика, преглеждате своите колекции с видеоклипове и снимки или избирате радио канал. Просто докоснете директно екрана на плейъра, за да се придвижите бързо през менютата и да прегледате папките си. Ето това наричаме разумно и просто.

 • FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  Иновационната технология FullSound на Philips истински възстановява звуковите детайли на компресираната MP3 музика, като я обогатява и подобрява, така че напълно се потапяте в музиката - без никакви изкривявания. На базата на алгоритъм за обработка на аудио, FullSound съчетава всепризнатия опит на Philips във възпроизвеждането на музика и мощта на цифрова обработка на сигнали (DSP) от последно поколение. В резултат се получават по-пълни баси с повече дълбочина и въздействие, подобрена яснота на глас и инструменти и богати детайли. Преоткрийте своята MP3 музика с истински реалистичен звук, който ще докосне душата ви и ще раздвижи краката ви.

 • Съраунд звук за филми, за да се озовете в центъра на действието

  Съраунд звук за филми, за да се озовете в центъра на действието

  Съраунд звукът за филми е авангардна аудио технология, която анализира директно всеки източник на звук в звуковия съпровод на филми и видеоклипове и пресъздава естествена звукова сцена с индивидуално и прецизно локализирани звукови елементи. Обработените звукови елементи се изпращат директно във всяко ухо чрез слушалките за поставяне в ушите. Съраунд звукът за филми създава естествено акустично пространство, използвайки действителното съдържание на звуковия съпровод. С него слушателят се озовава в центъра на действието, изцяло потопен в картината - точно както е искал филмовият звукорежисьор.

 • По-голям избор на съдържание с поддръжка на Audible и BBC iPlayer

  По-голям избор на съдържание с поддръжка на Audible и BBC iPlayer

  Получете най-доброто съдържание на вашия Philips GoGear с Audible и BBC iPlayer. Audible предлага над 75 000 аудио програми от водещи издатели на аудио книги, станции, изпълнители, издатели на списания и вестници и доставчици на бизнес информация. Изберете месечен план или закупете съдържание в комплект, което да вземете със себе си на своя GoGear. Във Великобритания можете да наваксате за всяка пропусната радио или телевизионна програма на BBC от миналата седмица. Изтеглете ги на компютъра си от уеб сайта на BBC iPlayer, прехвърлете ги на GoGear, и се наслаждавайте!

 • Иновационен потребителски интерфейс за усъвършенствано и улеснено търсене

  GoGear Muse ви позволява да преглеждате своята музикална колекция с абсолютна лекота. Интуитивният и усъвършенстван софтуер ви дава възможност да видите какво имате и да изберете това, което искате, без да търсите сред множество файлове и папки. Интерфейсът предлага три колонки, показващи изпълнителите, албумите и песните, за да направите своя избор с удобство и лекота. Вече наистина може да прекарвате по-малко време в търсене на любимите си парчета и повече време - за да им се наслаждавате.

Вижте всички спецификации
 • Windows Media и логото на Windows са търговски марки или регистрирани търговски марки на Microsoft Corporation в Съединените щати и/или други страни.
 • Действителната скорост на пренос може да е различна в зависимост от операционната ви система и софтуерната конфигурация.
 • 1 GB = 1 милиард байта; наличният обем на паметта ще бъде по-малък.
 • Поддържа изтегляне и абонаментни услуги, съвместими с WMA DRM10
 • Акумулаторните батерии имат ограничен брой цикли на зареждане и след това може да се наложи да бъдат сменени. Животът на батерията и броят цикли на зареждане варират в зависимост от използването и настройките.
 • От Philips
 • Услугата BBC iPlayer се предлага само във Великобритания

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува