Превъзходно звуково изживяване

  4,3-инчовият MP3 видеоплейър GoGEAR Video ви забавлява с жива и ясна картина. Възпроизвежда видео в популярните формати, като RMVB, MPEG4 и AVI, с HD качество. За още по-голямо удоволствие от развлеченията има 4,3" LCD екран и вграден високоговорител. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Превъзходно звуково изживяване

с FullSound и възпроизвеждане на HD видео

 • FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  Иновационната технология FullSound на Philips истински възстановява звуковите детайли на компресираната MP3 музика, като я обогатява и подобрява, така че напълно се потапяте в музиката - без никакви изкривявания. На базата на алгоритъм за обработка на аудио, FullSound съчетава всепризнатия опит на Philips във възпроизвеждането на музика и мощта на цифрова обработка на сигнали (DSP) от последно поколение. В резултат се получават по-пълни баси с повече дълбочина и въздействие, подобрена яснота на глас и инструменти и богати детайли. Преоткрийте своята MP3 музика с истински реалистичен звук, който ще докосне душата ви и ще раздвижи краката ви.

 • Съраунд звук за филми, за да се озовете в центъра на действието

  Съраунд звук за филми, за да се озовете в центъра на действието

  Съраунд звукът за филми е авангардна аудио технология, която анализира директно всеки източник на звук в звуковия съпровод на филми и видеоклипове и пресъздава естествена звукова сцена с индивидуално и прецизно локализирани звукови елементи. Обработените звукови елементи се изпращат директно във всяко ухо чрез слушалките за поставяне в ушите. Съраунд звукът за филми създава естествено акустично пространство, използвайки действителното съдържание на звуковия съпровод. С него слушателят се озовава в центъра на действието, изцяло потопен в картината - точно както е искал филмовият звукорежисьор.

 • Вграден високоговорител за забавления с мощен звук

  Вграден високоговорител за забавления с мощен звук

  Пътувайте с вашия плейър GoGEAR и нека ви забавлява с мощен звук. Плейърът има вграден високоговорител, мощен и прецизен, за да се наслаждавате и споделяте сензационното изживяване с музиката и филмите – навсякъде и по всяко време. С него забравяте неудобствата от свързването на външни високоговорители, за да се радвате на още по-възхитително удоволствие от споделянето. С GoGEAR откривате удоволствието от развлеченията.

 • Вградена сгъваема опора за удобно гледане със свободни ръце

  Вградена сгъваема опора за удобно гледане със свободни ръце

  MP4 видео плейърът GoGEAR има вградена сгъваема опора, за да се забавлявате удобно, със свободни ръце. Здравата опора се разгъва лесно, за да поставите плейъра на масата и да гледате когато и където пожелаете. А когато приключите, просто сгънете опората обратно в слота. С GoGEAR наистина можете да седнете и да релаксирате.

 • Слот за microSD карта, за да разширите паметта до 32 GB

  Слот за microSD карта, за да разширите паметта до 32 GB

  Малкото е красиво, що се отнася до мобилни устройства, но не и до капацитет на паметта. С плейъра GoGEAR можете да имате най-доброто от двете, просто като поставите microSD карта. microSD картата ще се показва като втори сменяем диск, когато плейърът е свързан с компютър за прехвърляне на файлове. Можете да закупите карта с до 32 GB памет, за да разширите паметта на вашия GoGEAR. След това просто запишете на картата желаното съдържание, поставете я във вашия плейър – и никога вече няма да ви липсва избор от развлечения.

 • Записване на реч, за да си водите бележки или записвате всичко и по всяко време

  Записване на реч, за да си водите бележки или записвате всичко и по всяко време

  Записът на глас превръща вашия плейър GoGear в удобен диктофон. Освен че слушате музика или радио, можете да си записвате бележки или напомняния за работа или училище, да записвате списъци за покупки и телефонни номера, а дори и текст на песни. Като натиснете бутона за запис и говорите към вградения микрофон, гласовите съобщения се компресират и записват във вградената вътрешна памет. Записът на глас ви осигурява лесно преносим рекордер за глас, който ви дава възможност да записвате всичко, по всяко време и навсякъде!

Вижте всички спецификации
 • Windows Media и логото на Windows са търговски марки или регистрирани търговски марки на Microsoft Corporation в Съединените щати и/или други страни.
 • Действителната скорост на пренос може да е различна в зависимост от операционната ви система и софтуерната конфигурация.
 • 1 GB = 1 милиард байта; наличният обем на паметта ще бъде по-малък.
 • Поддържа изтегляне и абонаментни услуги, съвместими с WMA DRM10
 • Акумулаторните батерии имат ограничен брой цикли на зареждане и след това може да се наложи да бъдат сменени. Животът на батерията и броят цикли на зареждане варират в зависимост от използването и настройките.
 • От Philips

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува