Музиката става по-забавна

  Танцувайте в ритъма на музиката с малкия, цветен MP3 плейър GoGEAR SoundDot. Той има вградена щипка за закрепване към дрехите и светодиодни и звукови индикатори за лесна навигация. Прехвърляйте музика чрез директната USB връзка и се радвайте на бързо зареждане с FastCharge. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Музиката става по-забавна

С избора от цветове, които ще носите с удоволствие

 • Малък, цветен и стилен - като моден аксесоар

  Малък, цветен и стилен - като моден аксесоар

  Хвалете се с вашия GoGEAR Sounddot и просто показвайте най-доброто в музиката си. Този MP3 плейър е малък, заоблен и изящен – точно както загатва и името му. Има вградена щипка за носене и се предлага в гама от вълнуващи цветове. Можете да го носите закрепен към чантата или дрехите, като моден аксесоар, винаги в готовност, когато ви потрябва.

 • Радвайте се на до 6 часа възпроизвеждане на музика

  Радвайте се на до 6 часа възпроизвеждане на музика

  Танцувайте до безкрай в ритъма на джаза с вашия плейър GoGEAR. Вградената компактна акумулаторна батерия осигурява продължителна работа. Радвайте се на до 6 часа непрекъсната музика само с едно зареждане. Просто свържете плейъра към компютъра си чрез директната USB връзка, за да го заредите, без да използвате никакви кабели. Наистина е толкова лесно.

 • Бързо 6-минутно зареждане за 60 минути възпроизвеждане

  Бързо 6-минутно зареждане за 60 минути възпроизвеждане

  Понякога просто се нуждаете от компанията на вашия GoGEAR, докато пътувате между дома и офиса или бягате за здраве – но сте забравили да заредите плейъра си предишната вечер. Кажете сбогом на досадните и скучни пътувания в тишина, благодарение на функцията за бързо зареждане. Това интелигентно и удобно решение на Philips ви позволява да включите вашия GoGEAR в компютъра или в USB зарядно устройство само за 6 минути, в замяна на което получавате солидните 60 минути възпроизвеждане на аудио! Бързото зареждане работи, като използва много по-високи стойности на тока, за да даде на вашата литиево-йонна батерия мощността, от която се нуждае, за да ви пренесе в света на музиката на мига... и за дълго време.

 • Директна USB връзка за лесно пренасяне на файлове - без кабели

  Директна USB връзка за лесно пренасяне на файлове - без кабели

  Устройствата с директен USB могат да бъдат включвани директно в USB порта на вашия персонален компютър, без да има нужда от какъвто и да е кабел. Вашият компютър автоматично ще разпознае устройството като USB устройство за съхранение със сменяем носител (Windows 98 изисква допълнителни драйвери), което ви дава възможност лесно да плъзгате и пускате файлове чрез Windows Explorer (или Apple Folders) между вашия компютър и устройството. По този начин лесно може да зареждате вашето устройство с музика и данни за из път - всеки ден.

 • Вградена щипка за удобно използване със свободни ръце

  Нищо не би могло да ви попречи. С лека конструкция и стабилна щипка, вашият GoGEAR Sounddot е интелигентно проектиран за защипване към дрехите ви, сигурно и със стил, което го прави идеален компаньон, когато сте в движение.

 • Звукови и светодиодни индикатори за зареждане и лесна навигация

  GoGEAR Sounddot ви показва точно какво се случва, благодарение на специално програмираните светлинни и звукови индикатори. Светодиодният индикатор и кратките звукови сигнали ви показват дали вашият плейър е включен или изключен и дали е в режим на разбъркване на песните или не. Те дори ви предупреждават, когато батерията започне да се изтощава - с мигане на индикатора в червено и с кратки звукови сигнали в същия ритъм. Включете плейъра към източник на захранване и светодиодният индикатор ще светне с постоянна червена светлина, за да ви покаже, че батерията се зарежда. Когато светлината се смени със зелена, значи батерията е напълно заредена и отново можете да се наслаждавате на чудесна музика с вашия GoGEAR Sounddot.

Вижте всички спецификации
 • Обем при 4 минути на песен и WMA кодиране 64 kbps.
 • Обем на паметта на базата на 4 минути на песен и 64 kbps WMA кодиране или 128 kbps MP3 кодиране.
 • Действителната скорост на пренос може да е различна в зависимост от операционната ви система и софтуерната конфигурация.
 • 1 GB = 1 милиард байта; наличният обем на паметта ще бъде по-малък.
 • Акумулаторните батерии имат ограничен брой цикли на зареждане и след това може да се наложи да бъдат сменени. Животът на батерията и броят цикли на зареждане варират в зависимост от използването и настройките.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува