Портативен видео плейър

  Портативен видео плейър

  Гледайте видеофилми в движение

  Доставете си възможно най-доброто аудио качество с цифровия аудио/видео плейър SA3245 на Philips GoGear, който използва патентованата от Philips технология FullSound. Насладете се на MP3 и WMA музика и гледайте видео на цветния екран 4,6 см (1,8"), където и да отидете. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

GoGEAR Портативен видео плейър

4 GB, Пълноцветен дисплей 4, 6 см (1, 8") SA3245/02 Търсене на подобни продукти

Гледайте видеофилми в движение

с FullSound за превъзходно аудио качество

 • MP3 и WMA възпроизвеждане

  MP3 и WMA възпроизвеждане

  Технологията на аудио компресиране позволява големите цифрови музикални файлове да се намалят до 10 пъти по размер, без да има значително влошаване на аудио качеството им. MP3 и WMA са два от форматите на компресиране, които ви позволяват да се радвате на цял един свят на цифрова музика на своя GoGear плейър. Изтегляйте MP3 или WMA песни от упълномощени музикални сайтове в Интернет или създайте свои собствени MP3 или WMA музикални файлове, като ги извлечете от своите аудио компактдискове и ги прехвърлите на своя плейър.

 • Записване на реч, за да си водите бележки или записвате всичко и по всяко време

  Записване на реч, за да си водите бележки или записвате всичко и по всяко време

  Записът на глас превръща вашия плейър GoGear в удобен диктофон. Освен че слушате музика или радио, можете да си записвате бележки или напомняния за работа или училище, да записвате списъци за покупки и телефонни номера, а дори и текст на песни. Като натиснете бутона за запис и говорите към вградения микрофон, гласовите съобщения се компресират и записват във вградената вътрешна памет. Записът на глас ви осигурява лесно преносим рекордер за глас, който ви дава възможност да записвате всичко, по всяко време и навсякъде!

 • FM радио с 20 настроени станции за повече музикални опции

  FM радио с 20 настроени станции за повече музикални опции

  Цифровото FM радио предлага допълнителни музикални възможности за музикалната колекция на вашия GoGear. Просто настройте станцията, която искате да зададете, и задръжте бутона за настройка, за да запаметите честотата. Можете да настройвате до 20 радиостанции и да се радвате на любимите си програми по всяко време.

 • 1,8-инчов цветен LCD дисплей за лесна навигация и разглеждане на снимки

  1,8-инчов цветен LCD дисплей за лесна навигация и разглеждане на снимки

  Пълноцветен екран 4,6 см (1,8") ви позволява лесна навигация в менюто за управление или в музикалните файлове на вашия плейър GoGear. Плюс това, можете да прелиствате колекцията си от снимки, докато слушате музика в движение.

 • До 20 часа възпроизвеждане на музика

  До 20 часа възпроизвеждане на музика

  Издръжливостта на батерията се изразява в 20 часа непрекъснато изпълнение на музика или слушане на FM радио - само с едно зареждане.

 • Бързо изтегляне от компютъра ви по USB 2.0*

  Бързо изтегляне от компютъра ви по USB 2.0*

  Прехвърлянето на големи музикални и видео файлове с данни на висока скорост от компютъра към портативния ви MP3 плейър или MP3 видео плейър вече е като детска игра благодарение на USB 2.0 устройството, приложено към плейъра ви. Само го свържете към USB 2.0 порт на компютъра с предвидения за целта кабел, за да започне този бърз процес. И музиката е готова веднага да тръгне навсякъде с вас.

 • FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  Иновационната технология FullSound на Philips истински възстановява звуковите детайли на компресираната MP3 музика, като я обогатява и подобрява, така че напълно се потапяте в музиката - без никакви изкривявания. На базата на алгоритъм за обработка на аудио, FullSound съчетава всепризнатия опит на Philips във възпроизвеждането на музика и мощта на цифрова обработка на сигнали (DSP) от последно поколение. В резултат се получават по-пълни баси с повече дълбочина и въздействие, подобрена яснота на глас и инструменти и богати детайли. Преоткрийте своята MP3 музика с истински реалистичен звук, който ще докосне душата ви и ще раздвижи краката ви.

Вижте всички спецификации
 • 1 GB = 1 милиард байта; наличният обем на паметта ще бъде по-малък.
 • Акумулаторните батерии имат ограничен брой цикли на зареждане и след това може да се наложи да бъдат сменени. Животът на батерията и броят цикли на зареждане варират в зависимост от използването и настройките.
 • Обем на паметта на базата на 4 минути на песен и 64 kbps WMA кодиране или 128 kbps MP3 кодиране.
 • Действителната скорост на пренос може да е различна в зависимост от операционната ви система и софтуерната конфигурация.
 • Предлагат се допълнителни версии - с радио или без радио

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува