Флаш аудио плейър

  MP3 в действие

  Впечатляващ, красив и истински компактен – това е RUSH! Тройно удоволствие - портативният подходящ за носене цифров аудио плейър "3 в 1" на Philips е вашият идеален музикален събеседник, когато сте в движение. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

MP3 в действие

Цифров аудиоплейър с 64 MB памет

 • Функция за звукозапис на глас, записваща всичко по всяко време!

  Функция за звукозапис на глас, записваща всичко по всяко време!

  Функцията за звукозапис на глас превръща вашия плейър в удобен диктофон. Освен че слушате музика или радио, можете да си записвате бележки или напомняния за работа или училище, да записвате списъци за покупки и телефонни номера, а дори и текст на песни. Като натиснете бутона за запис и говорите към вградения микрофон, гласовите съобщения се компресират и записват или във вградената вътрешна памет, или на външна карта. Функцията за звукозапис на глас ви осигурява лесно преносим рекордер за глас, който ви дава възможност да записвате всичко, по всяко време и навсякъде!

 • Еквалайзер за избор на вашите музикални предпочитания

  Еквалайзер за избор на вашите музикални предпочитания

  GoGear плейърите с еквалайзер използват технологиите, за да задават автоматично оптималния баланс на звуковите честотите за избрания музикален стил. Независимо дали слушате джаз, рок или поп, използването на зададената настройка на еквалайзера ви позволява да се радвате на оптималния звук за този музикален стил.

 • Цифров FM тунер с 10 настр. станции

  Цифров FM тунер с 10 настр. станции
 • Трицветно фоново осветление за различен цвят в различни режими

  Трицветното фоново осветление осветява LCD дисплея на вашия плейър в различен цвят, в зависимост от това кой от 3-те функционални режима използвате в момента. При всяко избиране на функционален режим LCD дисплеят се осветява за 3 секунди: оранжево за музикален режим, червено за запис на глас и зелено за режим на FM радио. С трицветното задно осветяване можете лесно и точно да различите с един поглед в кой функционален режим се намирате - дори при слабо осветление.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува