MP3 видеоплейър

  Превъзходно звуково изживяване

  Позволете на MP3 видеоплейъра Philips GoGear, SA60 да ви вдъхнови с недостижимо звуково изживяване, подсилено от FullSound и съраунд звук за филми. Наслаждавайте се на филмите с неговия 3,2-инчов HVGA екран. Интуитивният интерфейс на сензорния екран прави навигацията изключително лесна. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Превъзходно звуково изживяване

с FullSound и възпроизвеждане на HD видео

 • Поддръжка на кодеците без загуба FLAC и APE за прецизно качество на звука

  Поддръжка на кодеците без загуба FLAC и APE за прецизно качество на звука

  Наслаждавайте се на цифрова музика в компресиран формат без да губите нищо от качеството на звука. GoGear поддържа форматите FLAC и APE, които представляват файлове, компресирани без загуба на никакви детайли. Богатството и чистотата на оригиналния източник на музика се запазват, за да бъде пълно вашето удоволствие където и да сте. Просто използвайте софтуера Philips Songbird, доставен заедно с вашия GoGear, плъзнете и пуснете музикалните файлове FLAC или APE от вашата фонотека в компютъра на вашия GoGear. Забавлявайте се с хиляди песни, потопете се в ритъма на прекрасните оригинали.

 • 3,2-инчов HVGA цветен дисплей за превъзходно видео забавление

  3,2-инчов HVGA цветен дисплей за превъзходно видео забавление

  Елегантният широкоекранен дисплей 8,1 см (3,2") на вашия плейър GoGear предлага висока разделителна способност за превъзходно видео качество и отчетливи, живи образи. В комплект с пълноцветно меню, големият екран позволява лесна навигация в мултимедийни файлове, за да допълни пакета от цялостно мултимедийно изживяване в движение. Като връх на всичко, оригиналното съотношение на размерите 16:9 означава възпроизвеждане на видео без ленти отгоре и отдолу на картината и без загуба на качество, която идва от мащабирането, видоизменяне на образа, за да се побере на различен размер на екрана.

 • Слот за microSD карта за разширен обем на паметта

  Слот за microSD карта за разширен обем на паметта

  Малкото е красиво, що се отнася до мобилни устройства, но не и до капацитет на паметта. С плейъра GoGear можете да имате най-доброто от всичко, като просто поставите microSD карта. microSD картата ще се показва като втори сменяем диск, когато плейърът бъде свързан с компютър за лесен трансфер на файлове. Просто заредете картата с желаното съдържание и я поставете в плейъра. Можете да си купите до 32 GB карта, за да разширите паметта си, така че никога няма да се притеснявате, че ще ви свършат възможностите за забавление.

 • FM радио с 30 настроени станции за повече музикални възможности

  FM радио с 30 настроени станции за повече музикални възможности

  Цифровото FM радио предлага допълнителни възможности за музикалната колекция на вашия GoGear. Просто намерете станцията, която искате да запаметите, и задръжте бутона за настройка, за да запомните честотата. Можете да настроите до 30 радиостанции и да се радвате на любимите си програми, където и да отидете.

 • Радвайте се на до 20 часа музика или 4 часа видео

  Радвайте се на до 20 часа музика или 4 часа видео

  Philips ви предлага забавление без край. Вашият MP4 видео плейър GoGEAR има компактна, вградена акумулаторна батерия за продължителна работа. Радвайте се на до 20 часа музика или 4 часа видео с едно зареждане. Просто включете захранващия кабел, за да заредите плейъра – съвсем просто.

 • Управление чрез сензорния екран за гладка и интуитивна навигация

  Управление чрез сензорния екран за гладка и интуитивна навигация

  Почувствайте плавното и интуитивно управление на портативния плейър GoGear - с леко докосване с върховете на пръстите. Интуитивният интерфейс на сензорния екран прави навигацията изключително лесна, независимо дали управлявате функциите за възпроизвеждане на музика, преглеждате своите колекции с видеоклипове и снимки или избирате радио канал. Просто докоснете директно екрана на плейъра, за да се придвижите бързо през менютата и да прегледате папките си. Ето това наричаме разумно и просто.

 • Съраунд звук за филми, за да се озовете в центъра на действието

  Съраунд звук за филми, за да се озовете в центъра на действието

  Съраунд звукът за филми е авангардна аудио технология, която анализира директно всеки източник на звук в звуковия съпровод на филми и видеоклипове и пресъздава естествена звукова сцена с индивидуално и прецизно локализирани звукови елементи. Обработените звукови елементи се изпращат директно във всяко ухо чрез слушалките за поставяне в ушите. Съраунд звукът за филми създава естествено акустично пространство, използвайки действителното съдържание на звуковия съпровод. С него слушателят се озовава в центъра на действието, изцяло потопен в картината - точно както е искал филмовият звукорежисьор.

 • FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  Иновационната технология FullSound на Philips истински възстановява звуковите детайли на компресираната MP3 музика, като я обогатява и подобрява, така че напълно се потапяте в музиката - без никакви изкривявания. На базата на алгоритъм за обработка на аудио, FullSound съчетава всепризнатия опит на Philips във възпроизвеждането на музика и мощта на цифрова обработка на сигнали (DSP) от последно поколение. В резултат се получават по-пълни баси с повече дълбочина и въздействие, подобрена яснота на глас и инструменти и богати детайли. Преоткрийте своята MP3 музика с истински реалистичен звук, който ще докосне душата ви и ще раздвижи краката ви.

 • Четец на текст за четене на текстови файлове

  Четец на текст за четене на текстови файлове
Вижте всички спецификации
 • Действителното време за възпроизвеждане варира в зависимост от използването и настройките.
 • Действителната скорост на пренос може да е различна в зависимост от операционната ви система и софтуерната конфигурация.
 • 1 GB = 1 милиард байта; наличният обем на паметта ще бъде по-малък.
 • Поддържа изтегляне и абонаментни услуги, съвместими с WMA DRM10
 • Windows Media и логото на Windows са търговски марки или регистрирани търговски марки на Microsoft Corporation в Съединените щати и/или други страни.
 • Акумулаторните батерии имат ограничен брой цикли на зареждане и след това може да се наложи да бъдат сменени. Животът на батерията и броят цикли на зареждане варират в зависимост от използването и настройките.
 • От Philips

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува