Fidelio

Philips Fidelio

Слушалки с микрофон

  Philips Fidelio

  Слушалки с микрофон

  Висока вярност, първокласно качество

  Слушалките Philips Fidelio S2 са прецизно проектирани за естествен, балансиран звук и възпроизвеждат всеки звуков детайл точно така, както е искал изпълнителят. Удивителен звук в съчетание с лека, но издръжлива конструкция, за истинско удобство и удоволствие в движение. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Fidelio Слушалки с микрофон

High resolution аудио, За поставяне в ушите, Свръхмеки силиконови тела, Плосък кабел S2WT/00 Търсене на подобни продукти

Висока вярност, първокласно качество

Където и да отидете

 • High Resolution аудио възпроизвежда музиката в най-чистата й форма

  High Resolution аудио възпроизвежда музиката в най-чистата й форма

  High Resolution аудио предлага най-доброто аудио изпълнение, възпроизвеждайки оригиналните студийни записи по-вярно от CD форматите 16 bit/44,1 kHz. Това безкомпромисно качество прави High Resolution аудио най-добрия звуков спътник на любителя на музиката. Слушалките Fidelio отговарят на строгите стандарти, нужни за стандарта за качество на Hi-Res аудио. Независимо дали се наслаждавате на своята Hi-Res колекция, или на по-традиционен източник на музика, плавните продължителни високи честоти на гамата слушалки Fidelio ви помагат да получите повече от музиката.

 • Силни 13,5-мм неодимови мембрани за изключителен звук

  Силни 13,5-мм неодимови мембрани за изключителен звук

  Всяка мембрана е внимателно избрана на ръка и е настроена и тествана, преди да бъде сдвоена с другата, за гарантирано възпроизвеждане на най-балансиран и естествен звук. 13,5-милиметровите мембрани използват силни неодимови магнити за дълбоки въздействащи баси, ясни средни и чисти високи честоти.

 • Многослойни мембрани с регулиране на движението за чисти високи честоти

  Многослойни мембрани с регулиране на движението за чисти високи честоти

  Многослойните мембрани с регулиране на движението (LMC) включват многослойна полимерна мембрана, която е обвита от слой заглушаващ гел. За разлика от традиционните еднослойни мембрани при по-високи аудио честоти, които са твърди и възпроизвеждат неконтролиран и неестествен тембър, множеството слоеве на нашите LMC мембрани оформят нетвърда граница, която държи слоя гел във форма. Гелът абсорбира и заглушава всички прекомерни енергии, което води до плавна и по-плоска честотна реакция и от там до по балансиран, естествен и изчистен честотен диапазон.

 • Прецизно конструираният метален корпус намалява вибрациите и резонанса

  Прецизно конструираният метален корпус намалява вибрациите и резонанса

  Металният корпус е конструиран с педантична точност, така че да намалява резонанса и вибрациите, гарантирайки автентичен, прецизен звук с невероятни детайли.

 • Ергономичните слушалки пасват идеално и разпределят равномерно натиска

  Ергономичните слушалки пасват идеално и разпределят равномерно натиска

  Слушалките Fidelio S2 имат ергономична форма, която пасва на естествената извивка на ухото и разпределя равномерно натиска. Леката конструкция от медна сплав и превъзходните материали осигуряват дълготраен комфорт, за да се радвате на истинско удобство и максимално удоволствие от музиката.

 • Покритие със силен гланц против издраскване – за допълнителна защита

  Покритие със силен гланц против издраскване – за допълнителна защита

  Раковината за ухо с ергономичен дизайн е защитена със силно гланцово покритие от лак в класически бял цвят на пиано, който не само й придава луксозен външен вид, но и дълготрайност и устойчивост на издраскване. Благодарение на специалното предпазно покритие слушалките могат лесно да се почистват и можете безпроблемно да ги носите навсякъде с вас. Достатъчно е да избършете и те отново изглеждат като нови.

 • Превключване между музика и разговори с вградените в кабела дистанционно управление и микрофон

  Превключване между музика и разговори с вградените в кабела дистанционно управление и микрофон

  Слушалките за поставяне в ушите Fidelio S2 имат дистанционно управление и микрофон в кабела, за да можете лесно да превключвате между музика и разговори. Поддържайте връзка с важните за вас хора и слушайте музика – по всяко време.

 • Здрав плосък кабел без заплитане

  Здрав плосък кабел без заплитане

  Всеки детайл от тези слушалки за поставяне в ушите Fidelio е внимателно обмислен, за да се радвате на изключително удоволствие от музиката по всяко време. Иновационният, двуцветен плосък кабел, изработен от висококачествен и издръжлив, но стилен материал, не позволява заплитане, за да се наслаждавате свободно на музиката в движение, без да пилеете време и енергия за разплитане на кабела. Интелигентно, безпроблемно и лесно – във всеки един детайл.

 • Свръхмеки силиконови накрайници в 5 размера за индивидуално, плътно прилягане

  Свръхмеки силиконови накрайници в 5 размера за индивидуално, плътно прилягане

  Слушалките за поставяне в ушите Fidelio S2 са снабдени с 5 размера акустично уплътнени силиконови накрайници, за да гарантират плътно прилягане и комфорт при продължително носене.

 • Предпазен калъф за съхранение на слушалките, когато не се използват

  Предпазен калъф за съхранение на слушалките, когато не се използват

  Слушалките за поставяне в ушите Fidelio са в комплект със свой собствен, стилен предпазен калъф за носене. Изработен от формована по мярка пяна EVA, този издръжлив калъф гарантира, че слушалките Fidelio са в винаги безопасност, при това защитени със стил.

 • Външен корпус от медна сплав за лекота и дълготрайност

  Външен корпус от медна сплав за лекота и дълготрайност
 • Конструкция с полуотворен гръб за балансиран звук и по-дълбоки баси

  Конструкцията с полуотворен гръб, съчетана с големи, първокласни мембрани, гарантира възпроизвеждането на по-плътни баси. А самата конструкция е оптимизирана така, че да свежда до минимум изтичането на звук. Разположените отпред канали за изравняване на налягането осигуряват детайлен и балансиран звук и намаляват ефекта на "блокиране", за да се наслаждавате на по-естествен звук.

 • 2 чифта дунапренови накрайници Comply™ за удобно прилягане и шумоизолация

  За по-пълно удоволствие от слушането използвайте приложените дунапренови накрайници Comply®, които се предлагат в два варианта, по избор. Плътно прилепващите накрайници от серия S задържат слушалките стабилно на място и осигуряват удивително удобство през целия ден, а тези от серия T осигуряват отлична шумоизолация, за да се изключите от околния свят и да се потопите изцяло в музиката.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува