Дисплей Smart All-in-One

   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/s/s231c4afd_00/s231c4afd_00_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Дисплей Smart All-in-One

  Smart All-in-One

  Отворете нов свят от възможности с Philips Smart All-in-One, поддържан от Android™. Просторният 23-инчов мултисензорен дисплей е перфектен за поточно предаване на HD видео, музика, електронни обучения и сърфиране в мрежата от ново ниво. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Smart All-in-One

Светът в ръцете ви!

 • 16:9 широкоекранен Full HD дисплей за най-добро изживяване при гледане

  16:9 широкоекранен Full HD дисплей за най-добро изживяване при гледане

  Smart All-in-One включва 16:9 Full HD (резолюция 1920 x 1080) екран за напълно завладяващо развлекателно изживяване. Той е напълно устойчив на времето, тъй като поддържа 1080p сигнали от всички източници, включително най-новите Blu-ray и авангардни игрови конзоли с висока детайлност. Той създава ярки изображения с прогресивно сканиране без трептене, с превъзходна яркост и цветове.

 • Превъзходен стерео звук за мултимедия

  Превъзходен стерео звук за мултимедия

  Потопете се с висококачествените вградени стерео високоговорители.

 • Конструкцията SmartStand разполага с регулиране с едно докосване за лесно използване

  Конструкцията SmartStand разполага с регулиране с едно докосване за лесно използване

  Philips Smart All-in-One разполага със SmartStand с максимално регулиране на наклона и лесно настройване с едно докосване. Лесното настройване на SmartStand ви позволява да го използвате в различните ергономични позиции. С позиция на наклона малко под 60 градуса сега можете да взаимодействате с дисплея естествено, за да докосвате и печатате, или можете да го използвате в изправено положение, за да седнете и да вършите сериозна работа.

 • Голям оптичен multi-touch екран за лесна навигация

  Отворете нов свят от възможности с Philips Smart All-in-One на базата на Android. Благодарение на вградената му усъвършенствана оптична multi-touch технология вече можете да манипулирате съдържанието си с хващане, мащабиране, завъртане, плъзгане и превъртане. Щедрият му голям екран ви освобождава от взирането в малък smart дисплей. Четенето на електронни книги или вестници е приятно за очите ви благодарение на едрия шрифт и възможностите за изображения. Големият му сензорен екран е точно подходящият инструмент, който да позволи на малките деца да изразят творчеството си с електронно рисуване, да научат азбуката или да използват интерактивни образователни приложения.

 • Изтегляне на приложения от магазина Google Play™

  Насладете се на чудесни приложения от магазина Google Play™. Единично докосване върху иконата на приложението ще ви отведе до магазина чрез Wi-Fi или Ethernet връзка. Изтеглете и инсталирайте приложения за забавления, игри, услуги, офис, снимки, видео, новини, социални мрежи, и т.н., които са налични и се актуализират от магазина. Ясният, лесен за използване интерфейс ви помага да преглеждате интуитивно с възможност за сортиране по рейтинг, категория или популярност.

 • Уеб камерата и микрофонът ви помагат да поддържате връзка със семейството и приятелите

  Вградената уеб камера, с превъзходни ярки и резки изображения ви позволява да общувате със семейството и приятелите си точно както го правите лице в лице. Изключително чувствителният микрофон на Smart All-in-One гарантира, че гласът ви се пренася отчетливо и ясно. Можете да чувате ясно аудио или от неговите вградени стерео високоговорители, или да свържете собствените си слушалки за частни разговори. Това просто вградено решение е лесно и готово за работа по всяко време.

 • Разширете пространството си за съхранение с SDHC носители

  Поберете постоянно растящата си библиотека. Можете да разширите капацитета за съхранение с добавяне на външна SDHC карта или USB флаш памет, използвайки вградения слот за разширение.

 • USB концентратор с 2 порта за лесно свързване

  USB концентраторът позволява на потребителя удобно да свързва своите мултимедийни Plug and Play устройства, например USB памет, камера, портативен твърд диск, уеб камера, PDA, принтер и много други, които имат USB връзка. Удобно разположеният USB 2.0 концентратор на монитора позволява на USB 2.0 сигналите да преминават до компютъра. Обърнете внимание, че много устройства, като камери и твърди дискове, може да се нуждаят от независимо захранване, защото имат по-високи изисквания за мощност, отколкото може да осигури USB концентраторът на монитора.

 • Бърз достъп до интернет с Wi-Fi или Ethernet порт

  CDMA или множествен достъп с разделение по код е цифрова клетъчна радиосистема с разширен спектър, която използва дискретни кодове, за да различи потребителите.

Вижте всички спецификации
 • Изисква външна клавиатура и мишка за Android (не са включени в офертата)
 • Външният твърд диск може да има нужда от допълнително захранване.
 • Google и Android са търговски марки на Google Inc. Фирмените имена, търговските марки, посочени тук, са собственост на съответните им компании
 • Този дисплей Philips е сертифициран по MHL. Въпреки това, в случай че вашето MHL не се свърже или не работи коректно, проверете често задаваните въпроси на своето MHL устройство или се обърнете директно към търговеца за насоки. Политиката на производителя на вашето устройство може да изисква да закупите MHL кабел от тяхната марка или адаптер, за да работите с него
 • Изисква опционално мобилно устройство, сертифицирано по MHL, и MHL кабел (не са включени). Моля, проверете за съвместимост при своя търговец на MHL устройства.
 • Енергийната ефективност в режим на готовност/изключено според Директива ErP за екодизайн не се отнася за MHL функционалността за зареждане

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува