USB

  Мултимедиен контролен панел

  Просто и все пак революционно управление

  Това безжично мултимедийно дистанционно с тактилен екран предлага опростен интерфейс на база дейност за управление на забавлението у дома. С опростения си екранен съветник за настройка дистанционното може да бъде настроено в няколко елементарни стъпки и е готово!

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Просто и все пак революционно управление

 • Управление на няколко устройства с едно докосване на бутон

  Управление на няколко устройства с едно докосване на бутон

  Удобството на единичното натискане ви позволява да изпълнявате много команди с едно натискане на бутон посредством макрос. Макросът съчетава набор от предварително програмирани команди в един бутон. Затова е необходимо само едно натискане на бутон за изпълняване на поредица от функции.

 • С умния съветник за инсталиране не ви е необходим компютър за инсталирането

  С умния съветник за инсталиране не ви е необходим компютър за инсталирането

  Съветникът за настройка предлага постъпкови инструкции, имащи за цел да включите без проблеми устройството към домашната си система. След като зададете с каква апаратура разполагате и как са свързани помежду им нейните компоненти, устройството създава собствени макроси, които позволяват пълен контрол над домашната ви система за забавление.

 • Обширна база данни на ИЧ кодове за повечето устройства и марки

  Универсална база данни на ИЧ кодове означава библиотека инфрачервени кодове, вградена в дадено дистанционно управление. Тази функция позволява на дистанционното управление да управлява вашето оборудване, без да е необходимо да се обучава на отделни сигнали. Изберете правилните набори инфрачервени кодове в базата данни за устройствата, които искате да управлявате, за да позволите управляване на практически всяка аудио/видео система на пазара днес - независимо от модела и марката..

 • Интуитивен ускорен достъп за управление на A/V устройствата с едно докосване

  Вместо да управлявате компонентите на вашата система един по един, контролът на база желано действие смесва най-често използваните функции в едно действие, например "Гледане на DVD" или "Слушане на CD". Устройството автоматично избира потребителския интерфейс за желаното действие.

 • Интегрирано WiFi свързване към безжични мрежи

  Безжичното мрежово WiFi свързване, известно още и като стандарт IEEE 802.11, използва радиочестотни сигнали за осъществяване на комуникация по същия начин, по който са изградени компютърните мрежи с кабели. Самата комуникация е базирана на мрежовия протокол TCP/IP.

 • Привлекателен и лесен за четене тактилен цветен LCD дисплей

  Цветен течнокристален дисплей с тактилно въвеждане гарантира по-добра разбираемост и възможност за визуализиране на цветни бутони и фонове. Лесно избиране на бутони и команди с помощта на тактилния дисплей.

 • Управление на възпроизвеждане от компютър на телевизор или аудио

  Седейки удобно на дивана, вие можете да управлявате използването на цифрово съдържание (възпроизвеждане, стоп, сила на звука ...), което се намира на друго място (напр. компютър) чрез A/V апаратура от класически тип (телевизор, аудиосистема). Управляващото устройство комуникира по UPnP с източника на сигнал (компютър) и възпроизвеждащото устройство (мултимедиен адаптер, свързан към телевизор или аудиосистема), и стартира обмена на поток от данни между тях.

 • Допълнително удобство чрез визуализация на снимките в устройството

  Протоколът UPnP позволява визуализация в устройството на цифрови снимки, намиращи се някъде в мрежата.

 • Автоматично актуализиране по Интернет на набора от телевизионни програми

  Електронният справочник на програми (EPG) е приложение, използвано за изброяване на текущите и предстоящи предавания, които са или ще бъдат достъпни на всеки канал заедно с кратък преглед или къс коментар за всяко предаване. Базираният в Интернет EPG ви предлага преглед на предаванията, прецизно персонализиран в съответствие с вашия вкус, като използва удобни за работа филтри по жанрове, времена и дати на излъчване. Понеже подробностите за всяка програма се обновяват на 24 часа с помощта на напълно автоматизирано изтегляне по безжична връзка, вие никога няма да страдате от недостиг на информация за това какво става.

 • Удобно обучение за ИЧ код от друго дистанционно

  Функциите на обучение се отнасят за процес, чрез който дистанционното управление улавя и съхранява инфрачервени сигнали от други дистанционни управления за по-нататъшна употреба. Когато кодовете на устройство не са включени в собствената база данни, те могат винаги да се "научат" от оригиналното дистанционно управление, просто чрез посочване към него.

 • Допълнителни възможности чрез бъдеща надстройка на софтуера

  Може да запазите вашето устройство в крак със съвременността и да подобрите неговите възможности, като изтеглите новия софтуер, който се е появил. За тази цел трябва да свържете устройството към Интернет директно или чрез компютъра и да стартирате помощната програма за ъпгрейд.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува