Портативен телевизор

  Възползвайте се от портативна цифрова телевизия!

  С този портативен телевизор можете да се насладите на преимуществата на цифровата телевизия, електронния наръчник на програми и друго съдържание с цифрово качество. При това можете да разглеждате снимки, видео във формат DivX и музика във формат MP3/WMA през вградените слотове USB и за SD карта. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Портативен телевизор

10, 2-инчов широкоекранен LCD дисплей, цифров телевизор PVD1075/12 Търсене на подобни продукти

Възползвайте се от портативна цифрова телевизия!

със слотове USB и SD за снимки, видео и музика

 • Поддръжка на DVB-T за цифрови Free-to-Air телевизионни и радио канали

  Поддръжка на DVB-T за цифрови Free-to-Air телевизионни и радио канали

  Разширете забавленията си и гледайте безплатно програми от цифрови канали. С DVB-T (Digital Video Broadcasting - Terrestrial, Цифрово видео излъчване - ефирно) можете да приемате безплатни цифрови телевизионни и радио програми в Европа. Сигналът е от край до край цифров, без междинно преобразуване в аналогов, за да се запази възможно най-високото му качество.

 • Слотове USB и за SD карта за снимки, музика и видео

  Слотове USB и за SD карта за снимки, музика и видео

  Благодарение на пълната способност за обмен на файлове можете лесно да се възползвате от удобството и забавлението да имате повече музика, снимки и видеоклипове през USB и слота за SD карта.

 • Наслаждавайте се на 3 часа възпроизвеждане с вградената батерия*

  Наслаждавайте се на 3 часа възпроизвеждане с вградената батерия*

  Този плейър Philips е с компактна вградена акумулаторна батерия за продължителна работа. До 3 часа непрекъснато изпълнение на филми, снимки и музика може да се постигнат само с едно зареждане. Просто включете захранващия кабел, за да заредите плейъра – съвсем просто.

 • Възпроизвеждане на MP3 и WMA музика

  Възпроизвеждане на MP3 и WMA музика
 • Екран Zero Bright Dot™ за оптимално качество на картината

  Насладете се на изображение с най-високо качество, без липсващи точки на LCD екрана. LCD дисплеите обикновено имат недостатъци, наричани в LCD отрасъла "светещи точки". Доскоро наличието на неголям брой светещи точки се считаше за неизбежен страничен ефект при масовото производство на LCD. При използваните в нашите портативни DVD плейъри строги процедури на Philips за контрол на качеството нашите LCD дисплеи се произвеждат с нулев толеранс към светещите точки. Портативните DVD плейъри разполагат с технологията на Philips Zero Bright Dot™, която гарантира оптимално качество на изображението.

 • Възпроизвеждане на филми във формат DivX® и MPEG4

  Благодарение на поддръжката на DivX можете да се наслаждавате на DivX кодирано видео в комфортната обстановка на вашата дневна. Форматът DivX е базирана на MPEG4 видеокомпресия, която позволява записването на големи файлове като филми и музикални клипове на носители като CD-R/RW, карти с памет и DVD-видео. DivX CD могат да се възпроизвеждат от някои DVD плейъри, DVD рекордери и системи за домашно кино.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува