Портативен видео плейър

  Забавлявайте се удобно с видеоклиповете в движение

  Забавлявайте се с филми и друго съдържание в движение, с портативния видео плейър Philips PV7005. С интуитивно управление и навигация със 7" сензорен екран. Възпроизвежда на практика всички цифрови мултимедийни файлове. Гледайте видео на телевизора чрез HDMI връзката. Вижте всички предимства

 • Забавлявайте се удобно с видеоклиповете в движение

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Портативен видео плейър

17, 8 см (7") LCD, 3 ч време за възпроизвеждане PV7005/12 Търсене на подобни продукти

Забавлявайте се удобно с видеоклиповете в движение

със сензорния екран

 • Наслаждавайте се на 3 часа възпроизвеждане с вградената батерия*

  Наслаждавайте се на 3 часа възпроизвеждане с вградената батерия*

  Този плейър Philips е с компактна вградена акумулаторна батерия за продължителна работа. До 3 часа непрекъснато изпълнение на филми, снимки и музика може да се постигнат само с едно зареждане. Просто включете захранващия кабел, за да заредите плейъра – съвсем просто.

 • 17,8 см (7") TFT цветен LCD дисплей в 16:9 широк формат

  17,8 см (7") TFT цветен LCD дисплей в 16:9 широк формат

  С цветния LCD дисплей образите оживяват, за да гледате своите скъпоценни снимки, любими филми и музика със същите живи и богати детайли и ярки цветове, както на висококачествените фотографии. Широкоекранно съотношение на размерите 16:9 е стандартът за универсалната телевизия до висока детайлност и европейска цифрова телевизия. Оригинално съотношение на размерите 16:9 означава изключително изображение на игри и видео без ленти отгоре и отдолу на картината и без загуба на качество, която идва от мащабиране, видоизменяне на образа при побиране в различен размер на екрана.

 • Възпроизвежда RMVB видео

  Възпроизвежда RMVB видео

  Този плейър Philips поддържа възпроизвеждане на видео във формат RMVB – цифров формат за видео файлове, разработен от Realnetworks™ и използван предимно за мултимедийно съдържание. Файловете в този формат са с разширение ".rmvb". Цифровият формат осигурява високо качество на неподвижните изображения и подобрява значително качеството на движещите се образи, с което осигурява оптимален баланс между качество на изображението и размер на файла.

 • USB връзка за възпроизвеждане на видеоклипове, снимки и музика

  USB връзка за възпроизвеждане на видеоклипове, снимки и музика

  Просто включете вашето портативно USB устройство към USB порта на портативния DVD плейър Philips и възпроизвеждайте директно вашите цифрови видеоклипове, музика и снимки. Сега можете да споделяте любимите си моменти със семейството и приятелите.

 • Слот за microSD карта за до 32 GB или 16 часа HD видео

  Слот за microSD карта за до 32 GB или 16 часа HD видео

  Вече можете да заснемате толкова, колкото искате, със слота за microSD карта на камкордера Philips. Малка по размери, но с голям обем памет, microSD картата съхранява безопасно всички ваши видеоклипове и снимки. Миниатюрният й размер означава още, че съхранението на малко повече съдържание, което да носите със себе си, изобщо не е проблем. За ваше удобство, слотът за карта на камкордера побира всички универсални microSD карти, позволявайки ви да увеличите паметта до 32 GB, което обезпечава 16 часа HD видео. Продължете, на едно щракване разстояние.

 • Директна връзка към телевизора чрез HDMI, за да гледате вашето видео с HD

  Директна връзка към телевизора чрез HDMI, за да гледате вашето видео с HD
 • Приложен е предпазен калъф

  Приложен е предпазен калъф
 • Сертифициран за DivX за стандартно възпроизвеждане на DivX видео

  Благодарение на поддръжката на DivX® можете да се наслаждавате на DivX кодирано видео и филми от интернет, включително закупени холивудски филми. Форматът DivX представлява базирана на MPEG-4 технология за видеокомпресия, която позволява записване на големи файлове, например филми, реклами на филми и музикални видеоклипове, на носители като CD-R/RW и DVD записваеми дискове, USB памет и други карти с памет за възпроизвеждане на вашето сертифицирано за DivX устройство Philips.

 • Изцяло сензорен екран за чудесно изживяване при гледане

  Управлението на вашия цифров фотоалбум е съвсем лесно - просто плъзвате или докосвате с пръст. Изцяло сензорният екран ви позволява бързо и лесно да премествате снимки където пожелаете, да добавяте или да изтривате. Менюто с икони прави цифровата фоторамка Philips лесна за използване, а сензорният екран превръща разглеждането на снимки в истинско забавление.

Вижте всички спецификации
 • DivX, DivX Certified и съответните емблеми са търговски марки на DivXNetworks, Inc. и се използват по лиценз.
 • Акумулаторните батерии имат ограничен брой цикли на зареждане и след това може да се наложи да бъдат сменени. Животът на батерията и броят цикли на зареждане варират в зависимост от използването и настройките.
 • Животът на батерията варира в зависимост от използването и настройките.
 • RMVB е търговска марка или регистрирана търговска марка на RealNetworks, Inc.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува