Камера за телевизор

  Използвайте Skype™ на телевизора

  Споделяйте преживявания с хората, които са важни за вас, където и да са те. Със Skype™ на вашия телевизор се радвате на безплатни гласови и видео повиквания. Просто свържете тази висококачествена камера към свързания с интернет Smart LED телевизор Philips и разговаряйте. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Използвайте Skype™ на телевизора

Гласови и видео повиквания, когато сте у дома

 • Разговаряйте лице в лице, безплатно, с видеото на живо

  Радвайте се на безплатните видеоразговори чрез Skype на вашия телевизор Philips Smart. Просто включете камерата в USB съединителя на телевизора и свържете телевизора с интернет. Следвайте лесните инструкции на екрана и се радвайте на видеочат на живо, лице в лице, със семейството и приятелите си, за нула време.

 • Повиквания до телефони навсякъде по света, на чудесни цени

  Можете да говорите с хора в Skype безплатно. А знаете ли, че можете да им се обаждате и от вашия телевизора до техните телефони, навсякъде по света, на чудесни цени? С тази камера за телевизор Philips можете да се наслаждавате на висококачествен звук с 2 вградени микрофона.

 • Говорете с повече хора в един разговор от телевизора си

  Говорете с повече хора в един разговор от телевизора си. Участвайте в чат с повече от 1 приятел едновременно и правете резервации за вечеря безплатно с всеки, който също използва Skype.

 • Наслаждавайте се на видеоразговорите с висококачествената камера за телевизор

  Висококачествената камера за телевизор Philips за всички телевизори Philips Smart TV Premium дава отлично видео качество. Наслаждавайте се на видеоразговори с брилянтни детайли на своя телевизор с голям екран.

 • Ясен образ, независимо къде седите, с трикратно цифрово увеличение

  С трикратното цифрово увеличение можете да регулирате мащабирането както ви се харесва, независимо на какво разстояние сте от телевизора. Освен това, можете и да го накланяте и завъртате, за да нагласите гледането идеално, дори и когато телевизорът ви е в ъгъла или не директно пред канапето.

 • Ясен говор, независимо от разстоянието и мястото

  Тази камера е снабдена с обработка на звука за потискане на ехото. Това гарантира, че ехото, уловено от вградените микрофони, се понижава. Оттук се подобрява и качеството на говора за вашите разговори по Skype. Радвайте се на чудесно качество на звука.

 • Универсално закрепване към всички телевизори Philips Smart TV Premium

  Съвместима с всички сертифицирани за Skype телевизори Philips Smart LED, тази камера е снабдена с лесна скоба за бързо инсталиране. Просто свържете камерата към USB съединителя на телевизора, за да можете да провеждате разговори по Skype, в три лесни стъпки.

Вижте всички спецификации
 • Без спешни повиквания със Skype - Skype не замества обикновения ви телефон и не може да се използва за избиране на номера за спешни случаи.
 • Използването на безплатни видеоразговори "от Skype™ до Skype" от телевизора изисква телевизорът да е свързан към интернет.
 • Функцията трикратно увеличение, завъртане и накланяне е само за телевизорите в Европа/Русия

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува