Спортен аудио плейър

  Проектиран за движение

  За онези, които работят здраво и още по-здраво се забавляват, PSA235 512MB* побира 250 песни в компактен и стабилен дизайн, с който е лесно да се манипулира. Слушайте любимата си музика при тренировка - 100% без прескачане. Добавяйте и още песни през слота за карта mini SD. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Проектиран за движение

 • Наслаждавайте се на до 15 часа възпроизвеждане на музика

  Наслаждавайте се на до 15 часа възпроизвеждане на музика
 • Вграден говорещ хронометър

  Включете вградения говорещ хронометър със стратегически разположения бутон отляво в горната част на плейъра. Хронометърът ви осведомява за течащото време през слушалките. Няма нужда дори да поглеждате плейъра. За да сте в непрекъснато настроение, говорещият хронометър може да се използва както без, така и със музикален съпровод.

 • Интуитивно управление на музиката "без гледане" чрез подвижния обектив

  Отдайте се на безгрижна тренировка и поемете пълното управление върху музиката си в движение с интуитивния подвижен обектив "без гледане". Създаден за поддържането ви в движение и с пълна мотивация, този подвижен обектив ви осигурява дискретен и удобен достъп до многобройните функции на плейъра без прекъсване на упражненията. За истинско управление "без гледане" просто натиснете направляващите точки на подвижния обектив, маркирани с малка пъпка, и ще имате удобен и прецизен контрол върху музиката.

 • Вграден разширителен слот за мини SD памет

  Този специален слот на вашия плейър приема стандартни карти с SD памет, така че да можете да разширявате инсталираната на вашия плейър памет. Използвайте по-голямата гъвкавост при разширяване на паметта винаги и навсякъде.

 • SuperScroll™ навигацията намира песни по прост и бърз начин

  Бутони за търсене с двойно действие позволяват лесно управление на скоростта при преглеждане на големи библиотеки. Можете да изберете да се движите през вашия списък с мелодии песен по песен, или просто да натиснете и задържите малко по-силно, за да стигнете бързо чрез SuperScroll™ до вашето желано изпълнение.

 • PlaysForSure* само с Windows XP

  Удоволствието с вашето устройство GoGear е лесно постижимо с технологията PlaysForSure, която осигурява съвместимост с Windows Media Player 10 и Windows XP. С помощта на Windows Media Player с лекота можете да управлявате музиката в цифровия аудиоплейър GoGear и автоматично да синхронизирате музикалната колекция на компютъра си. Освен това, можете да се насладите на най-богатия избор от онлайн музика - просто потърсете логото на PlaysForSure до избраното от вас в онлайн магазина. След това ще сте спокойни, понеже закупената от вас музика със сигурност ще работи с плейъра ви GoGear.

Вижте всички спецификации
 • 1MB = 1 милион байта; наличното място за съхранение ще е по-малко.
 • Животът на батерията варира в зависимост от използването и настройките.
 • Обем на паметта на базата на 4 минути на песен и 64 kbps WMA кодиране или 128 kbps MP3 кодиране.
 • PlaysForSure, Windows Media и емблемата на Windows са търговски марки или регистрирани търговски марки на Microsoft Corporation в Съединените щати и/или други страни.
 • Действителната скорост на пренос може да е различна в зависимост от операционната ви система и софтуерната конфигурация.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува