DVD playback

  Портативен DVD плейър

  Насладете се на любимите си филми и снимки

  Пускайте любимите си филми, слайдове и музика на портативния DVD плейър Philips PET988! Използвайте сменяемите рамки за 9-инчовия цветен течнокристален дисплей според оформлението на своя дом и се радвайте на съдържание от различни източници. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Насладете се на любимите си филми и снимки

с 2-позиционен плъзгащ се екран

 • 22,9 см (9") TFT цветен широк LCD дисплей

  22,9 см (9") TFT цветен широк LCD дисплей

  С LCD дисплея с висока разделителна способност образите оживяват, за да гледате своите скъпоценни снимки, любими филми и музика със същите живи и богати детайли и ярки цветове, както на висококачествените фотографии.

 • Възпроизвежда DVD, DVD+/-R и DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® и MPEG4 филми

  Възпроизвежда DVD, DVD+/-R и DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® и MPEG4 филми

  С поддръжката на DivX® можете да се наслаждавате на DivX® кодирано видео в уютната обстановка на вашата дневна. Форматът DivX® е видеокомпресия, базирана на MPEG4, която позволява записването на големи файлове, като филми, филмови реклами и музикални клипове на носители като CD-R/RW, карти с памет и DVD-video. DivX® CD дискове могат да се възпроизвеждат от определени DVD плейъри, DVD рекордери и системи за домашно кино.

 • Вградени стерео високоговорители за качествен звук

  Вградени стерео високоговорители за качествен звук

  Стерео високоговорителите дават висококачествен звук и ви позволяват да слушате свободно. Слушайте музика по всяко време и навсякъде с вградените стерео високоговорители, които дават удобството и радостта от музиката, просто при изключване на слушалките.

 • Показване на снимки и слайдшоу от снимки

  Показване на снимки и слайдшоу от снимки

  Просто поставете своя диск или карта с памет в плейъра и вашите цифрови снимки ще се покажат директно на устройството.

 • Гледайте снимки директно от карти с памет, USB, DVD и CD дискове

  Гледайте снимки директно от карти с памет, USB, DVD и CD дискове

  Съхранявайте любимите си снимки на CD или DVD диск, карта с памет или USB памет и ги изпълнявайте в слайдшоу на своя Philips плейър. Благодарение на пълните възможности за прехвърляне на файлове, можете лесно да изпитате удобството и забавлението от показването на цифрови снимки. Просто поставете своя диск, карта с памет или USB памет в плейъра, и вашите цифрови снимки ще се изпълняват директно на устройството. Сега можете да оживите своите любими моменти със семейството и приятелите винаги, когато поискате!

 • Допълнителна рамка, която да подхожда на дома ви.

  Допълнителна рамка, която да подхожда на дома ви.

  Допълнителна рамка, която щраква върху портативния DVD плейър, така че да отговаря на личния ви вкус и да допълва интериора на дома или офиса ви.

 • Удобно дистанционно управление за допълнително улеснение

  Удобно дистанционно управление за допълнително улеснение

  С удобното дистанционно управление за още по-лесно използване трябва само да се облегнете и да се насладите на удобството от ползването.

 • AV-out съединител за TV

  AV-out съединител за TV

  Съдинител AV-out позволява нормалната употреба на плейъра у дома. Включете го лесно и удобно в телевизора, за да гледате любимите си DVD дискове в удобството на дома си.

 • Показване на час и дата

  Показване на час и дата
 • Възпроизвежда музика от MP3/WMA-CD, CD и CD-RW

  MP3 е революционна технология за компресия, чрез която големи цифрови музикални файлове могат да станат до 10 пъти по-малки, без това да влоши драстично аудио качеството им. Един компактдиск може да съхрани до 10 часа музика.

 • Сензорни бутони за интуитивно управление

  Със сензорните бутони едно леко докосване на бутона е достатъчно за регистриране на действието. Вече няма нужда да натискате силно бутоните на вашия продукт!

 • Гнездо за стерео слушалки, за да слушате музиката точно така, както ви харесва

  Свържете слушалките си към това устройство Philips за по-лично слушателско изживяване, когато пожелаете. Наслаждавайте се на любимата си музика с чудесен звук, без да пречите на околните, като използвате слушалки.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува