Портативен DVD плейър

  DVD playback

  Портативен DVD плейър

  Тънко устройство и слот за DVD

  Магията на киното и музиката оживява на таблетния Philips PET836 с 8,5” LCD дисплей. Гледайте цифрови телевизионни програми със свободен ефирен достъп с цифровия телевизионен приемник. Приложени са система за монтиране в кола Smart Car Mount и USB съединител.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Тънко устройство и слот за DVD

с вграден цифров телевизионен приемник

 • Възпроизвежда DVD, DVD+/-R и DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® и MPEG4 филми

  Възпроизвежда DVD, DVD+/-R и DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® и MPEG4 филми

  С поддръжката на DivX® можете да се наслаждавате на DivX® кодирано видео в уютната обстановка на вашата дневна. Форматът DivX® е видеокомпресия, базирана на MPEG4, която позволява записването на големи файлове, като филми, филмови реклами и музикални клипове на носители като CD-R/RW, карти с памет и DVD-video. DivX® CD дискове могат да се възпроизвеждат от определени DVD плейъри, DVD рекордери и системи за домашно кино.

 • Възпроизвеждане на MP3/WMA-CD, CD и CD-RW

  Възпроизвеждане на MP3/WMA-CD, CD и CD-RW

  Технологията на аудио компресиране позволява големите цифрови музикални файлове да се намалят до 10 пъти по размер, без да има значително влошаване на аудио качеството им. MP3 и WMA са два от форматите на компресиране, които ви позволяват да се радвате на цял един свят на цифрова музика на своя Philips плейър. Изтегляйте MP3 или WMA песни от упълномощени музикални сайтове в Интернет или създайте свои собствени MP3 или WMA музикални файлове, като ги извлечете от своите аудио компактдискове и ги прехвърлите на своя плейър.

 • Споделяйте изображения в JPEG файлове с картинни CD

  Споделяйте изображения в JPEG файлове с картинни CD

  Възможността за възпроизвеждане на много формати ви позволява да разглеждате изображения в движение и да възпроизвеждате повечето дискови формати за максимална съвместимост с дисковете и удоволствие при разглеждането им.

 • Поддръжка на DVB-T за цифрови Free-to-Air телевизионни и радио канали

  Поддръжка на DVB-T за цифрови Free-to-Air телевизионни и радио канали

  Разширете забавленията си и гледайте безплатно програми от цифрови канали. С DVB-T (Digital Video Broadcasting - Terrestrial, Цифрово видео излъчване - ефирно) можете да приемате безплатни цифрови телевизионни и радио програми в Европа. Сигналът е от край до край цифров, без междинно преобразуване в аналогов, за да се запази възможно най-високото му качество.

 • Наслаждавайте се на 3 часа възпроизвеждане с вградената батерия*

  Наслаждавайте се на 3 часа възпроизвеждане с вградената батерия*

  Този плейър Philips е с компактна вградена акумулаторна батерия за продължителна работа. До 3 часа непрекъснато изпълнение на филми, снимки и музика може да се постигнат само с едно зареждане. Просто включете захранващия кабел, за да заредите плейъра – съвсем просто.

 • Система за практично монтиране в автомобил за лесно използване

  Система за практично монтиране в автомобил за лесно използване

  За да се забавлявате в движение, защо да не вземете портативния си DVD плейър от къщи с вас за из път? Уникалната система за практично монтиране в автомобил осигурява лесно използване, с лост за бързо освобождаване, който улеснява бързото изваждане на плейъра, когато не се използва. Можете да вземете портативния си DVD плейър с вас, оставяйки в колата само рамката за монтиране.

 • Връзка по USB за показване на снимки и възпроизвеждане на музика от USB устройства

  Връзка по USB за показване на снимки и възпроизвеждане на музика от USB устройства

  Просто включете вашето портативно устройство към USB порта на портативния си DVD плейър Philips, за да възпроизведете направо през USB или изберете цифровите си музикални записи или фотографии. Сега можете да споделяте любимите си моменти със семейство и приятели.

 • Приложена е предпазна торбичка

  Приложена е предпазна торбичка
Вижте всички спецификации
 • DivX, DivX Certified и съответните емблеми са търговски марки на DivXNetworks, Inc. и се използват по лиценз.
 • Windows Media и логото на Windows са търговски марки или регистрирани търговски марки на Microsoft Corporation в Съединените щати и/или други страни.
 • Животът на батерията варира в зависимост от използването и настройките.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува