Портативен DVD плейър

  DVD playback

  Портативен DVD плейър

  Забавление, което пътува с вас

  Облегнете се, отпуснете се и гледайте филми в движение или безплатни ефирни телевизионни програми с вградения телевизионен приемник на Philips PET737. При това се наслаждавайте на любимите си DVD и VCD филми, MP3-CD и CD музика или се възхищавайте на JPEG снимките си по всяко време, навсякъде. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Портативен DVD плейър

17, 8 см (7") широкоекранен, LCD екран, аналогов телевизор PET737/12 Търсене на подобни продукти

Забавление, което пътува с вас

с вграден телевизионен приемник

 • Възпроизвеждане на DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW и (S)VCD

  Възпроизвеждане на DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW и (S)VCD

  Плейърът на Philips е съвместим с повечето DVD дискове на пазара. Всички те – DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW и (S)VCD – могат да се възпроизвеждат на плейъра. DVD+/-R е краткият термин за DVD устройство, което приема и двата често срещани формати на записваеми DVD дискове. Аналогично, DVD+/-RW може да работи с двата често срещани типове презаписваеми DVD дискове. SVCD означава "Супер видео CD". Качеството на един SVCD диск е много по-добро от това на VCD, по-специално с много по-рязка картина от VCD поради по-високата разделителна способност.

 • Споделяйте изображения в JPEG файлове с картинни CD

  Споделяйте изображения в JPEG файлове с картинни CD

  Възможността за възпроизвеждане на много формати ви позволява да разглеждате изображения в движение и да възпроизвеждате повечето дискови формати за максимална съвместимост с дисковете и удоволствие при разглеждането им.

 • TFT цветен LCD дисплей 17,8 см (7") за висококачествено наблюдение

  TFT цветен LCD дисплей 17,8 см (7") за висококачествено наблюдение

  С LCD дисплея с висока разделителна способност образите оживяват, за да гледате своите скъпоценни снимки, любими филми и музика със същите живи и богати детайли и ярки цветове, както на висококачествените фотографии.

 • Наслаждавайте се на филми в широкоекранен формат 16:9

  Наслаждавайте се на филми в широкоекранен формат 16:9

  Показвайте и споделяйте своите филми и цифрови снимки с приятелите и семейството. Широкоекранно съотношение на размерите 16:9 е стандартът за универсалната телевизия до висока детайлност и европейска цифрова телевизия. Оригинално съотношение на размерите 16:9 означава изключително изображение на игри и видео без ленти отгоре и отдолу на картината и без загуба на качество, която идва от мащабиране, видоизменяне на образа при побиране в различен размер на екрана.

 • Приложени адаптер за кола и удобно дистанционно управление

  Приложени адаптер за кола и удобно дистанционно управление

  Освен адаптера за кола, включен за използване в автомобила, можете да използвате портативния плейър и за да гледате своите DVD дискове у дома, като просто го свържете към телевизора. Облегнете се и се насладете на любимите си DVD дискове, като използвате приложеното дистанционно управление, за да управлявате функцията възпроизвеждане.

 • Възпроизвежда музика от MP3/WMA-CD, CD и CD-RW

  MP3 е революционна технология за компресия, чрез която големи цифрови музикални файлове могат да станат до 10 пъти по-малки, без това да влоши драстично аудио качеството им. Един компактдиск може да съхрани до 10 часа музика.

 • Малък брой бутони за опростено и лесно управление

  Този прост за използване портативен плейър е създаден за лесно боравене, докато сте в движение. Просто заредете диск в плейъра, за да се радвате на любимите си DVD дискове. С няколко бутона с едно докосване за лесно управление и пълна съвместимост с най-популярните DVD/VCD/CD дискове, можете да очаквате чудесно забавление, където и да отидете.

 • Гнездо за стерео слушалки, за да слушате музиката точно така, както ви харесва

  Свържете слушалки към този плейър Philips за по-лично изживяване при слушане, когато пожелаете. Наслаждавайте се на любимите си филми и музика с чудесен звук, без да пречите на околните, с помощта на слушалките.

Вижте всички спецификации
 • Животът на батерията варира в зависимост от използването и настройките.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува