DVD playback

  Портативен DVD плейър

  Портативен DVD плейър за всеки

  Облегнете се, отпуснете се и гледайте филми в движение на Philips PET100. Наслаждавайте се на любимите си DVD филми, MP3-CD и CD музика или се възхищавайте на JPEG снимките си.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Портативен DVD плейър за всеки

 • Възпроизвеждане на DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW и (S)VCD

  Възпроизвеждане на DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW и (S)VCD

  Плейърът на Philips е съвместим с повечето DVD дискове на пазара. Всички те – DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW и (S)VCD – могат да се възпроизвеждат на плейъра. DVD+/-R е краткият термин за DVD устройство, което приема и двата често срещани формати на записваеми DVD дискове. Аналогично, DVD+/-RW може да работи с двата често срещани типове презаписваеми DVD дискове. SVCD означава "Супер видео CD". Качеството на един SVCD диск е много по-добро от това на VCD, по-специално с много по-рязка картина от VCD поради по-високата разделителна способност.

 • Споделяйте изображения в JPEG файлове с картинни CD

  Споделяйте изображения в JPEG файлове с картинни CD

  Възможността за възпроизвеждане на много формати ви позволява да разглеждате изображения в движение и да възпроизвеждате повечето дискови формати за максимална съвместимост с дисковете и удоволствие при разглеждането им.

 • Малък брой бутони за опростено и лесно управление

  Този прост за използване портативен плейър е създаден за лесно боравене, докато сте в движение. Просто заредете диск в плейъра, за да се радвате на любимите си DVD дискове. С няколко бутона с едно докосване за лесно управление и пълна съвместимост с най-популярните DVD/VCD/CD дискове, можете да очаквате чудесно забавление, където и да отидете.

 • Възпроизвежда музика от MP3/WMA-CD, CD и CD-RW

  MP3 е революционна технология за компресия, чрез която големи цифрови музикални файлове могат да станат до 10 пъти по-малки, без това да влоши драстично аудио качеството им. Един компактдиск може да съхрани до 10 часа музика.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува