Допълнителен LCD екран

    Допълнителен екран за използване в кола

    Удвоете удоволствието от развлеченията в движение с Philips PAC131 - 7-инчов TFT LCD екран. Просто включете портативен DVD плейър Philips, за да показвате DVD филми или снимки във формат JPEG. Чудесен за развлечение в автомобила - благодарение на приложената система за практично монтиране в автомобил.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Допълнителен екран за използване в кола

Работи с портативните DVD плейъри Philips*

  • 7" TFT цветен LCD дисплей за висококачествен образ

    7" TFT цветен LCD дисплей за висококачествен образ

    С LCD дисплея с висока разделителна способност образите оживяват, за да гледате своите скъпоценни снимки, любими филми и музика със същите живи и богати детайли и ярки цветове, както на висококачествените фотографии.

  • Наслаждавайте се на филми в широкоекранен формат 16:9

    Наслаждавайте се на филми в широкоекранен формат 16:9

    Показвайте и споделяйте своите филми и цифрови снимки с приятелите и семейството. Широкоекранно съотношение на размерите 16:9 е стандартът за универсалната телевизия до висока детайлност и европейска цифрова телевизия. Оригинално съотношение на размерите 16:9 означава изключително изображение на игри и видео без ленти отгоре и отдолу на картината и без загуба на качество, която идва от мащабиране, видоизменяне на образа при побиране в различен размер на екрана.

  • Система за практично монтиране в автомобил за лесно използване

    Система за практично монтиране в автомобил за лесно използване

    За да се забавлявате в движение, защо да не вземете портативния си DVD плейър от къщи с вас за из път? Уникалната система за практично монтиране в автомобил осигурява лесно използване, с лост за бързо освобождаване, който улеснява бързото изваждане на плейъра, когато не се използва. Можете да вземете портативния си DVD плейър с вас, оставяйки в колата само рамката за монтиране.

  • Екран Zero Bright Dot™ за оптимално качество на картината

    Насладете се на изображение с най-високо качество, без липсващи точки на LCD екрана. LCD дисплеите обикновено имат недостатъци, наричани в LCD отрасъла "светещи точки". Доскоро наличието на неголям брой светещи точки се считаше за неизбежен страничен ефект при масовото производство на LCD. При използваните в нашите портативни DVD плейъри строги процедури на Philips за контрол на качеството нашите LCD дисплеи се произвеждат с нулев толеранс към светещите точки. Портативните DVD плейъри разполагат с технологията на Philips Zero Bright Dot™, която гарантира оптимално качество на изображението.

  • Предпазен калъф

    Лека текстилна чанта предпазва формованите тела от надрасквания.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува