Fidelio

  Philips Fidelio

  безжична портативна тонколона

  Звук с висока вярност – в движение

  Безжичната тонколона Philips Fidelio е преносима и осигурява чудесен звук. С прекрасния, ясен и динамичен звук, тя е идеална за използване у дома или когато сте на път. С безжичното поточно предаване чрез Bluetooth тя осигурява безпроблемно забавление с музиката. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Fidelio безжична портативна тонколона

Bluetooth®, USB порт за зареждане, Акумулаторна батерия, 20 W, Стерео с бас излъчвател P8BLK/10 Търсене на подобни продукти

Звук с висока вярност – в движение

Завладяващ звук

 • Качествени мембрани за естествен звук с дълбоки баси

  Качествени мембрани за естествен звук с дълбоки баси

  Въпреки компактния акустичен обем, басите са плътни и изненадващо дълбоки, за да можете да се наслаждавате на всеки музикален стил. Това се постига със съчетанието от мощен широколентов басов високоговорител и по един голям пасивен излъчвател за всеки канал, всичко това поставено в стабилна кутия, която не позволява загуба на басова мощност. Голямата маса на трептящата система на пасивния излъчвател позволява настройване на системата на много ниската честота 80 Hz и едновременно с това предотвратява въздушната турбуленция, която иначе би възникнала при отворената конструкция. Почувствайте ритъма на музиката, не пропускайте и такт.

 • Безжично поточно предаване на музика чрез Bluetooth

  Безжично поточно предаване на музика чрез Bluetooth

  Bluetooth е технология за безжична комуникация на малки разстояния, която е едновременно стабилна и енергийно ефективна. Тя осигурява лесна безжична връзка с iPod/iPhone/iPad или други Bluetooth устройства, като смартфони, таблети и дори лаптопи. Сега можете да се наслаждавате на любимата си музика и на звука от филмите и игрите безжично и лесно – с тази тонколона.

 • USB за зареждане на всяко мобилно устройство

  USB за зареждане на всяко мобилно устройство

  Тази портативна тонколона има USB порт и ако смартфонът ви се нуждае от зареждане, когато сте у дома или на път, можете да прехвърлите заряда на батерията й в мобилното си устройство.

 • Зарядът на батерията се показва автоматично, когато докоснете тонколоната

  Зарядът на батерията се показва автоматично, когато докоснете тонколоната

  Докоснете леко тонколоната и тя ще покаже заряда на батерията.

 • обща изходна мощност 20 W RMS

  обща изходна мощност 20 W RMS

  Тази система има обща изходна мощност 20 W RMS. RMS, или средно квадратична стойност, е обичайната мярка за звуковата мощност или по-точно за електрическата мощност, предавана от аудио усилвателя към високоговорителя и измервана във ватове. Количеството електрическа мощност, предавана към високоговорителя, и неговата чувствителност определят мощността на генерирания звук. Колкото по-голяма е консумираната мощност, толкова по-добра е звуковата мощност на високоговорителя.

 • Вградена акумулаторна литиево-йонна батерия, за да слушате музика навсякъде

  Вградена акумулаторна литиево-йонна батерия, за да слушате музика навсякъде
 • Аудио вход за лесно свързване с почти всяко електронно устройство

  Аудио вход за лесно свързване с почти всяко електронно устройство
 • Мощен усилвател за чудесна сила и динамика на звука

  Чудесна сила и динамика на звука благодарение на мощния усилвател, съчетан с 4 високоефективни преобразувателя. Басовите високоговорители, разработени специално за този уникален продукт, са с висок коефициент на електромеханичната сила, което осигурява динамичен и впечатляващ звук при всички нива за слушане. Музиката е жива, динамична и прекрасна, където и да сте.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува