Класическа микро озвучителна система

  Класическа микро озвучителна система

  Възпроизвеждайте своите LP отново

  Пултът Original напомня на легендарния грамофон Philips AG4131 от 1965 г. и разполага с високо ефективен високоговорител, динамично балансиран пулт, както и безжично поточно извличане чрез Bluetooth и копиране чрез USB за запис на MP3. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Класическа микро озвучителна система

Bluetooth®, Пулт за LP винилови плочи, Копирайте LP, CD, FM на USB, 4 W OTT2000/12 Търсене на подобни продукти

Възпроизвеждайте своите LP отново

с пулт и безжично поточно извличане на музика

 • Аудио вход за възпроизвеждане на музика от портативни устройства

  Аудио вход за възпроизвеждане на музика от портативни устройства

  Аудио входът позволява директно възпроизвеждане на аудио съдържание от портативни мултимедийни плейъри. Освен удоволствието да слушате любимата си музика с превъзходно качество на звука от аудио системата, Аудио входът е и изключително удобен, защото всичко, което трябва да направите, е да включите портативния си MP3 плейър в аудио системата.

 • Цифрова настройка с настроени станции

  Цифрова настройка с настроени станции

  Цифровото FM радио предлага допълнителни музикални възможности за музикалната колекция на вашата аудио система Philips. Просто настройте станцията, която искате да зададете, и задръжте бутона за настройка, за да запаметите честотата. С настройваните станции, които могат да бъдат съхранени, можете бързо да извиквате своята любима станция, без да е необходимо да настройвате ръчно честотите всеки път.

 • Изпълнявайте: MP3-CD, CD и CD-R/RW

  Изпълнявайте: MP3-CD, CD и CD-R/RW

  MP3 означава "MPEG 1 Audio layer-7,6 см (3")". MP3 е революционна технология за компресия, чрез която големи цифрови музикални файлове могат да станат до 10 пъти по-малки без това да влоши радикално аудио качеството им. MP3 се превърна в стандартен формат за аудио компресия, използван в Интернет, който позволява бърз и лесен трансфер на аудио файлове.

 • USB Direct за лесно възпроизвеждане на MP3 музика

  USB Direct за лесно възпроизвеждане на MP3 музика

  Благодарение на пълната способност за обмен на файлове можете лесно да се възползвате от удобството и забавлението да имате достъп до повече цифрова музика чрез вградения USB Direct.

 • Безжично поточно предаване на музика чрез Bluetooth

  Безжично поточно предаване на музика чрез Bluetooth

  Bluetooth е технология за безжична комуникация на малки разстояния, която е едновременно стабилна и енергийно ефективна. Тя осигурява лесна безжична връзка с iPod/iPhone/iPad или други Bluetooth устройства, като смартфони, таблети и дори лаптопи. Сега можете да се наслаждавате на любимата си музика и на звука от филмите и игрите безжично и лесно – с тази тонколона.

 • Bluetooth® или копирайте музика от LP, CD, FM на USB устройство

  Bluetooth® или копирайте музика от LP, CD, FM на USB устройство

  С тази практична функция лесно можете да слушате цялото си музикално съдържание на Hi-Fi система направо от портативния си MP3 плейър. Просто слушайте желаната музика чрез Bluetooth®, или копирайте музика от плочи, компактдискове, радиопрограми или от музикалния вход на вашата система направо в USB устройството. Съхранете любимите си плочи и преобразувайте съдържанието им във формат MP3 – всичко това без използване на компютър. Също така можете да зададете с таймер записването в системата на любимата си радиопрограма и тя автоматично ще запише програмата в USB устройството.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува