Оригинален минирадиоапарат

  Бъдете модерни с този оригинален минирадиоапарат

  Този оригинален минирадиоапарат Philips ви предлага по-качествен звук. Със система басрефлексни високоговорители, съвместим с DAB+ и FM, и с голям LCD дисплей с подсветка, за да виждате лесно при слаба светлина. Вграденият кухненски таймер е едно допълнително удобство. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Оригинален минирадиоапарат

DAB+, FM, Двоен будилник, кухненски таймер, Аудио вход, 3 W OR2200M/10 Търсене на подобни продукти

Бъдете модерни с този оригинален минирадиоапарат

с DAB+ и FM радио

 • Автоматичната синхронизация на часа гарантира точно време без проблеми

  Автоматичната синхронизация на часа гарантира точно време без проблеми

  С функцията за автоматична настройка на часа на вашия радиочасовник никога няма да ви се наложи да настройвате времето. Часовникът се синхронизира автоматично с местното време, излъчвано с радиосигналите, дори когато е изключен. Той се самоактуализира в рамките на минута, когато е необходима корекция, и извършва рутинна синхронизация с радиосигналите, за да показва гарантирано точно време, винаги. От момента, в който извадите радиочасовника от кутията, до момента, в който прекъсне електрозахранването, можете да разчитате, че вашият продукт Philips ви дава точното време - безпроблемно и надеждно.

 • Забавлявайте се с повече канали, с възможността за настройка на 20 DAB и 20 FM станции

  Забавлявайте се с повече канали, с възможността за настройка на 20 DAB и 20 FM станции

  С настройката на 20 DAB и 20 FM станции любимите ви канали са винаги с вас – просто трябва да натиснете няколко бутона. За да програмирате радиостанция, настройте на нея и натиснете и задръжте бутона за настройка. Тази бърза процедура позволява автоматично записване на радиочестота, за да имате лесен достъп до станцията, когато пожелаете.

 • Голям задно осветен LCD дисплей за лесно гледане при слаба светлина

  Голям задно осветен LCD дисплей за лесно гледане при слаба светлина

  Задно осветеният LCD дисплей осигурява лесно гледане и работа при слаба светлина и дава ясна информация с един поглед.

 • Вграден таймер с обратно отброяване за удобство в кухнята

  Вграден таймер с обратно отброяване за удобство в кухнята

  Този радиочасовник предлага максимално удобство за ежедневието. С вградения таймер с обратно отброяване можете да следите процеса на готвене, за да се справите успешно и безопасно. Вместо да стоите до печката, сега можете да погледате телевизия или да свършите нещо друго в дома си. А когато зададеното време изтече, ще се включи звънец, за да ви напомни, че ястието е готово за сервиране.

 • Задаването на аларма за делник и празник допълва вашия начин на живот

  Задаването на аларма за делник и празник допълва вашия начин на живот

  Конструиран за модерния начин на живот, този радиочасовник има две аларми, което позволява да задавате различни часове за събуждане – за работни и почивни дни или за двамата от семейството. Настройките на алармите могат да се направят за еднакви часове за цялата седмица – от понеделник до неделя. Или пък, може да се зададе аларма за по-ранно започване в работните дни и за приятно излежаване в събота и неделя. Каквото и да изберете, тези удобни функции ви спестяват грижите да с играете с различните часове за събуждане всяка вечер.

 • Двоен будилник, с който вие и партньорът ви се събуждате по различно време

  Двоен будилник, с който вие и партньорът ви се събуждате по различно време

  Аудио системата Philips позволява задаване на две аларми. Задайте един час за вашето събуждане и друг - за събуждане на човека до вас.

 • Нежно събуждане, за да отворите очи с удоволствие

  Нежно събуждане, за да отворите очи с удоволствие

  Започнете деня добре със събуждане от постепенно увеличаваща се сила на будилника. Обикновеният звук от будилници с предварително настроена сила или е прекалено тих, за да ви изправи на крака, или е така крещящо силен, че грубо ви изхвърля от леглото. Събудете се с избрана от вас музика, радиостанция или предупредителен сигнал. Силата на нежния тон за събуждане постепенно се увеличава от фино тиха до разумно силна, за да може нежно да ви разбуди.

 • Таймер за заспиване за безгрижно заспиване с любимата ви музика

  Таймер за заспиване за безгрижно заспиване с любимата ви музика

  Таймерът за заспиване ви дава възможност да решите колко дълго искате да слушате музика или радиостанция, избрана от вас, преди да заспите. Просто задайте ограничение на времето (до 2 часа) и изберете CD или радиостанция за слушане, докато се унесете в сън. Устройството ще продължи да свири до зададеното време и след това автоматично ще се изключи в икономичен тих режим на готовност. Таймерът за заспиване ви позволява да заспите с любимия си CD или радио диджей, без да броите овце или да се тревожите, че хабите енергия.

 • Аудио вход за лесно възпроизвеждане на музиката от портативни устройства

  Аудио вход за лесно възпроизвеждане на музиката от портативни устройства

  С една лесна връзка можете да се наслаждавате на музиката от вашите преносими устройства и компютри. Просто включете устройството към 3,5-мм аудио вход (порта AUDIO-IN) на тонколоната Philips. Връзката с компютър обикновено се осъществява чрез изхода за слушалки. Веднъж свързани, можете да слушате цялата си музикална колекция през превъзходната тонколона. Philips просто ви дава по-добър звук.

 • Съвременна интерпретация на емблематичния дизайн на Philetta

  Вдъхновено от оригиналния радиоапарат от 1955 г. - Този оригинален минирадиоапарат носи емблематичните елементи на легендарния радиоапарат на Philips от 1955 г., известен като Philetta "BF 102 U". Навремето този компактен радиоапарат очарова публиката със своя изчистен дизайн, чудесен звук и кристално чисто приемане. Традициите на Philips в радиоапаратите датират от 1927 г. В продължение на десетилетия много от нашите модели се превърнаха в световно известни, емблематични продукти с колекционерска стойност.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува