Оригинален минирадиоапарат

  Бъдете модерни с този оригинален минирадиоапарат

  С оригиналния минирадиоапарат Philips слушането на радио е забавно, както в миналото. С възхитителен ретро стил, той предлага мощни баси от системата басрефлексни високоговорители, както и голям бутон за настройка на аналогови станции, който е осветен, за да намирате съвършено лесно любимите си станции. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Оригинален минирадиоапарат

FM/MW, Аудио вход, 3 W OR2000B/12 Търсене на подобни продукти

Бъдете модерни с този оригинален минирадиоапарат

 • Системата с басрефлексни високоговорители осигурява мощни, по-дълбоки баси

  Системата с басрефлексни високоговорители осигурява мощни, по-дълбоки баси

  Басрефлексната система високоговорители дава дълбоки басови звуци с компактни кутии на високоговорителите. Тя се различава от конвенционалната система с кутии на високоговорителите по добавените тръбни баси, които са акустично нагодени към високоговорителя за ниски честоти за оптимизиране на нискочестотното звучене на системата. Резултатът е по-дълбок управляван бас и по-малки изкривявания. Системата работи чрез резонанс на въздушната маса в тръбните баси, за вибрации като при конвенционален високоговорител за ниски честоти. В комбинация с честотната реакция на високоговорителя за ниски честоти, системата разширява като цяло нискочестотните звуци, за да създаде цяло едно ново измерение от дълбоки баси.

 • Аудио вход за лесно възпроизвеждане на музиката от портативни устройства

  Аудио вход за лесно възпроизвеждане на музиката от портативни устройства

  С една лесна връзка можете да се наслаждавате на музиката от вашите преносими устройства и компютри. Просто включете устройството към 3,5-мм аудио вход (порта AUDIO-IN) на тонколоната Philips. Връзката с компютър обикновено се осъществява чрез изхода за слушалки. Веднъж свързани, можете да слушате цялата си музикална колекция през превъзходната тонколона. Philips просто ви дава по-добър звук.

 • Аналогова настройка на радиостанциите в диапазоните FM/MW

  Аналогова настройка на радиостанциите в диапазоните FM/MW
 • Съвременна интерпретация на емблематичния дизайн на Philetta

  Вдъхновено от оригиналния радиоапарат от 1955 г. - Този оригинален минирадиоапарат носи емблематичните елементи на легендарния радиоапарат на Philips от 1955 г., известен като Philetta "BF 102 U". Навремето този компактен радиоапарат очарова публиката със своя изчистен дизайн, чудесен звук и кристално чисто приемане. Традициите на Philips в радиоапаратите датират от 1927 г. В продължение на десетилетия много от нашите модели се превърнаха в световно известни, емблематични продукти с колекционерска стойност.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува