Система високоговорители

  Съвършената звукова кула

  Забавлявайте се сякаш сте в клуба с мощност до 1000 W и мощен бас, подсилен от технологията NX Bass. Възпроизвеждайте безжично от устройства, съвместими с Bluetooth, MP3 CD, USB и други устройства през аудио входа. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Съвършената звукова кула

 • 260 000 LED светлини за чудесна парти атмосфера

  260 000 LED светлини за чудесна парти атмосфера

  Добавете към всяко парти съвършена атмосфера, усещане и страст, с помощта на хиляди цветни светлини, които премигват, пробляскват и се движат в такт с музиката ви. Лесно избирате цветовете на светлините според темата си или просто избирате една от многото настройки на системата. Натиснете бутона за NX бас, за да направите светлинното шоу дори по-интензивно.

 • Бутон NX бас за незабавно усилване на басите и светлинни ефекти

  Бутон NX бас за незабавно усилване на басите и светлинни ефекти

  Наличен в цялата гама, NX бас временно усилва екстремно басите и силата на звука. Натиснете бутона NX бас, за да раздвижите звука, да накарате светлинните ефекти да полудеят и да усетите как завладяващите баси от събуфърите разтрисат костите ви.

 • Поточно предаване на музика чрез Bluetooth®

  Поточно предаване на музика чрез Bluetooth®

  Ако имате голяма музикална колекция, която съхранявате на смартфон, таблет или компютър, предавайте я поточно към система NITRO с помощта на цифровото безжично поточно предаване на музика чрез Bluetooth® и тя ще звучи невероятно. Рядко се случва да можете да постигнете мощен звук толкова лесно и удобно.

 • Цифров запис на музика от компактдискове на USB устройство

  Цифров запис на музика от компактдискове на USB устройство
 • Обща изходна мощност 1000 W RMS

  RMS, или средно квадратична стойност, е обичайната мярка за звуковата мощност или по-точно за електрическата мощност, предавана от аудио усилвателя към високоговорителя и измервана във ватове. Количеството електрическа мощност, предавана към високоговорителя, и неговата чувствителност определят мощността на генерирания звук. Усилвателите биват ограничавани предимно от електрическата енергия, която са способни да усилват, а високоговорителите – от електрическата енергия, която са способни да превръщат в акустична, без да изкривяват аудиосигнала. Колкото по-голяма е консумираната мощност, толкова по-добра е звуковата мощност на високоговорителя.

 • Сдвояване с вашето устройство с NFC, само с едно докосване

  Сдвояването с което и да е устройство с NFC няма да ви коства никакви усилия. Отминаха времената, когато сдвояването с безжични слушалки беше тромав процес. Новата NFC технология е удобна и лесна за използване от потребителя, а сдвояването с което и да е смарт устройство с NFC става само с едно докосване.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува