Мини Hi-Fi система

  Съвършените машини за звук

  Оставете басите да ви възхитят с тази 650 W система с NX бас, идеална за всяко парти. Нека Auto DJ смесва записите от USB устройството ви, извлича поточно мелодии от всеки смартфон чрез Bluetooth® и използва 260 хиляди светлинни ефекта, за да се забавлявате максимално. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Съвършените машини за звук

Завладяващ звук

 • 260 000 LED светлини за чудесна парти атмосфера

  260 000 LED светлини за чудесна парти атмосфера

  Добавете към всяко парти съвършена атмосфера, усещане и страст, с помощта на хиляди цветни светлини, които премигват, пробляскват и се движат в такт с музиката ви. Лесно избирате цветовете на светлините според темата си или просто избирате една от многото настройки на системата. Натиснете бутона за NX бас, за да направите светлинното шоу дори по-интензивно.

 • DJ Crossfader за смесване на записите ви

  DJ Crossfader за смесване на записите ви

  Бъдете водещ на всяко парти! DJ cross fader ви позволява да смесвате любимите си записи между канал A и B, така че да преминавате плавно между песните. Просто изберете изводното устройство за пулт A (USB, Bluetooth®, CD, аудио вход или тунер), за да стартирате музиката, след което изберете входното устройство за пулт B (USB или аудио вход). За да сменяте записи, движете плъзгача от едната страна към другата за плавен преход, който поддържа градуса на партито.

 • Бутон NX бас за незабавно усилване на басите и светлинни ефекти

  Бутон NX бас за незабавно усилване на басите и светлинни ефекти

  Наличен в цялата гама, NX бас временно усилва екстремно басите и силата на звука. Натиснете бутона NX бас, за да раздвижите звука, да накарате светлинните ефекти да полудеят и да усетите как завладяващите баси от събуфърите разтрисат костите ви.

 • Auto-DJ за автоматично смесване на записи на USB устройство

  Auto-DJ за автоматично смесване на записи на USB устройство

  Можете да автоматизирате мелодиите си с Auto-DJ. Функцията автоматично смесва записите на свързано USB устройство. Добавете звукови ефекти с DJ пулта. Озвучавайте непрекъснато!

 • Дръжки и колела за лесно транспортиране

  Дръжки и колела за лесно транспортиране

  Вземете мощен звук навсякъде, където ви трябва, горе, долу, на закрито и навън. Аудио решенията NITRO се вмъкват плавно във всеки дом благодарение на оптимизираната им стъпка и ненатрапчивото и удобно интегриране на контролите. Свържете ги с телевизора или компютъра си за по-въздействащо изживяване, така че музиката и филмите да звучат по-мощно от всякога. Или ги изнесете навън с помощта на вградените дръжки и колела, за да ги превърнете в съвършена парти система за използване на открито.

 • Поточно предаване на музика чрез Bluetooth®

  Поточно предаване на музика чрез Bluetooth®

  Ако имате голяма музикална колекция, която съхранявате на смартфон, таблет или компютър, предавайте я поточно към система NITRO с помощта на цифровото безжично поточно предаване на музика чрез Bluetooth® и тя ще звучи невероятно. Рядко се случва да можете да постигнете мощен звук толкова лесно и удобно.

 • Записвайте цифрово музика от компактдискове, радио и караоке в USB устройство

  Записвайте цифрово музика от компактдискове, радио и караоке в USB устройство
Вижте всички спецификации
 • Избягвайте прекомерната употреба на комплекта при сила на звука над 85 децибела, тъй като това може да увреди слуха ви.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува