Мини Hi-Fi система

  Истинска машина за парти

  Дайте начало на съвършеното парти сега. С двойните въртящи се дискове на Philips NTRX100 можете да възпроизвеждате и зареждате два смартфона, да миксирате и съчетавате от библиотеките на устройствата. Безжично поточно извличане на музика чрез Bluetooth благодарение на сдвояване с едно докосване чрез NFC. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Истинска машина за парти

Завладяващ звук

 • Динамични светлини, за да се потопите в ритъма

  Динамични светлини, за да се потопите в ритъма

  Потопете се в зашеметяващия ритъм на музиката. Красивите светлини примигват в такт с песните за повече забавление и настроение. А ако не искате светлини, просто изключете функцията. Внесете очарование и тръпка във вашето денс парти, тържество или специално събитие с тези сензационни динамични светлини.

 • Управление на цифров звук за оптимизирани настройки за стил музика

  Управление на цифров звук за оптимизирани настройки за стил музика

  Управлението на цифров звук ви дава възможност да избирате измежду предварително зададени режими - Джаз, Рок, Поп или Класика, които управляват честотните ленти на звука за оптимизиране на определени музикални стилове. Всеки режим използва технология на графичен еквалайзер за автоматично регулиране на баланса на звука и подчертаване на най-важните звукови честоти в избрания от вас стил музика. При всички случаи управлението на цифров звук ви позволява да извлечете максимума от вашата музика чрез фино регулиране на баланса на звука, за да съответства на типа музика, който слушате.

 • Бутон NX бас за незабавно усилване на басите и светлинни ефекти

  Бутон NX бас за незабавно усилване на басите и светлинни ефекти

  Наличен в цялата гама, NX бас временно усилва екстремно басите и силата на звука. Натиснете бутона NX бас, за да раздвижите звука, да накарате светлинните ефекти да полудеят и да усетите как завладяващите баси от събуфърите разтрисат костите ви.

 • Двойният Bluetooth позволява поточното извличане на музика от 2 смартфона

  Двойният Bluetooth позволява поточното извличане на музика от 2 смартфона
Вижте всички спецификации
 • Избягвайте прекомерната употреба на комплекта при сила на звука над 85 децибела, тъй като това може да увреди слуха ви.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува