Wi-Fi b/g certified

  Мрежов музикален плейър

  Освободете музиката си

  Като се свързва едновременно с компютъра и аудио системата ви, мрежовият музикален плейър Philips Streamium NP1100 ви дава мрежов достъп до музикалната библиотека в компютъра и Интернет радио. Цял нов свят от възхитителни музикални възможности. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Streamium Мрежов музикален плейър

Безплатно интернет радио, Голям LCD дисплей NP1100/12 Търсене на подобни продукти

Освободете музиката си

Слушайте музика от компютъра и интернет - безжично

 • Хиляди безплатни интернет радиостанции

  Хиляди безплатни интернет радиостанции

  Streamium се предлага с хиляди безплатни онлайн радиостанции. Сега можете да сте в крак с всеки вид музика по целия свят. Свържете своя Streamium към интернет и слушайте любимите си онлайн програми на аудио системата си, без да се налага да включвате компютъра.

 • Безжично възпроизвеждане на музика от компютър

  Безжично възпроизвеждане на музика от компютър

  Освободете цялата си музикална колекция, събрана в компютъра, и я възпроизвеждайте през музикалната си система с мрежовия музикален плейър Streamium! С UPnP връзка мрежовият музикален плейър Streamium има достъп до музиката в компютъра и може да я излъчва към музикална система, така че да слушате любимата си музика с високо качество на звука.

 • Дистанционно за удобна навигация

  Дистанционно за удобна навигация

  Управлявайте всички функции на Streamium от комфорта на канапето. Търсете, обикаляйте и възпроизвеждайте музиката си леко и бързо. С буквено-цифрово търсене, QuickJump и SuperScroll имате бърз достъп до любимата си Интернет радиостанция или музиката от компютъра. Центърът за управление Streamium е в ръката ви.

 • Цифрови съединители

  Цифрови съединители

  Вашият мрежов музикален плейър Streamium е готов да се свърже с аудио устройство по ваш избор, по много начини - например с цифрова връзка, аналогова връзка, портативни високоговорители и дори през слушалките.

 • Аналогови съединители

  Аналогови съединители

  Мрежовият музикален плейър Streamium е готов да се свърже с аудио устройство по ваш избор, по много начини. Най-често използваната връзка към Streamium е през аналоговия съединител. Като използвате червения и белия аудио кабели от опаковката, просто включете единия чифт в Streamium, а другия - във вашето аудио устройство. Можете също да включите портативни високоговорители в Streamium за повече начини да се радвате на музиката си.

 • Свържете към своята стереоуредба или домашно кино

  Свържете към своята стереоуредба или домашно кино
 • Голям екран, големи икони и увеличен текст

  Голям екран, големи икони и увеличен текст
Вижте всички спецификации
 • Някои функции изискват високоскоростен интернет достъп
 • Някои услуги не се предлагат във всички области

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува