• Изумителен звук и стил

  Мултимедийни високоговорители 2.0

  MMS321/00 Търсене на подобни продукти

  MMS 321 излъчва качество от всеки ъгъл, от миларовите си "пищялки" до мощното звуково налягане на басовите мембрани. Получавате звук като от събуфър само от две тонколони с изключителна изработка от акустично подбрана неръждаема стомана.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Изумителен звук и стил

Мощно звуково налягане на басовите мембрани

 • Динамично усилване на басите - чуйте най-дълбоките и най-богати баси

  Динамично усилване на басите - чуйте най-дълбоките и най-богати баси

  Иновационна технология допринася за невероятно дълбоките и богати баси от компактни тонколони. Динамичното усилване на басите подчертава съдържанието на баси в музиката в целия диапазон на сила на звука - от слабо до силно - само с натискане на един бутон!

 • Мощно звуково налягане на басовите мембрани

  Уникалната конструкция създава усещане за въображаем събуфър само с две компактни тонколони. Събуфърът е продължително проектиран и вграден в тонколоните.

 • Идеални за MP3, PC, TV, CD и др.

  Свързвайте тонколоните към всичките ваши устройства. Чудесен начин да слушате MP3 плейъра, компютъра, телевизора, CD и DVD устройствата и останалата мултимедийна техника.

 • "Пищялките" са изработени от милар с цел звук с висока разделителна способност

  Уникалният материал милар на двойнокуполните високочестотни високоговорители осигурява невероятно възпроизвеждане на звука. Музиката оживява, а филмите звучат точно по начина, както са направени, тъй като целият диапазон от високи честоти се възпроизвежда с отлично качество.

 • Алуминиеви мембрани със силни неодимови магнити

  Тези алуминиеви мембрани са със силни неодимови магнити. Качествените материали и оптимизираната конструкция осигуряват еднакво качество в целия звуков честотен диапазон

 • Дизайн от неръждаема стомана със стойка - висококачествен звук и стил

  Стилният корпус и стойката на тонколоните са изработени от неръждаема стомана за повишена издръжливост и визия на изделието. Един стилен начин да се подчертаят превъзходните акустични характеристики на тонколоните.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува