Мултимедийни високоговорители 2.0

  Изумителен звук и стил

  MMS 321 излъчва качество от всеки ъгъл, от миларовите си "пищялки" до мощното звуково налягане на басовите мембрани. Получавате звук като от събуфър само от две тонколони с изключителна изработка от акустично подбрана неръждаема стомана.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Изумителен звук и стил

Мощно звуково налягане на басовите мембрани

 • Динамично усилване на басите - чуйте най-дълбоките и най-богати баси

  Динамично усилване на басите - чуйте най-дълбоките и най-богати баси

  Иновационна технология допринася за невероятно дълбоките и богати баси от компактни тонколони. Динамичното усилване на басите подчертава съдържанието на баси в музиката в целия диапазон на сила на звука - от слабо до силно - само с натискане на един бутон!

 • Мощно звуково налягане на басовите мембрани

  Уникалната конструкция създава усещане за въображаем събуфър само с две компактни тонколони. Събуфърът е продължително проектиран и вграден в тонколоните.

 • Идеални за MP3, PC, TV, CD и др.

  Свързвайте тонколоните към всичките ваши устройства. Чудесен начин да слушате MP3 плейъра, компютъра, телевизора, CD и DVD устройствата и останалата мултимедийна техника.

 • "Пищялките" са изработени от милар с цел звук с висока разделителна способност

  Уникалният материал милар на двойнокуполните високочестотни високоговорители осигурява невероятно възпроизвеждане на звука. Музиката оживява, а филмите звучат точно по начина, както са направени, тъй като целият диапазон от високи честоти се възпроизвежда с отлично качество.

 • Алуминиеви мембрани със силни неодимови магнити

  Тези алуминиеви мембрани са със силни неодимови магнити. Качествените материали и оптимизираната конструкция осигуряват еднакво качество в целия звуков честотен диапазон

 • Дизайн от неръждаема стомана със стойка - висококачествен звук и стил

  Стилният корпус и стойката на тонколоните са изработени от неръждаема стомана за повишена издръжливост и визия на изделието. Един стилен начин да се подчертаят превъзходните акустични характеристики на тонколоните.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува