Мултимедийни високоговорители 2.0

  Завладяващо качество на звука

  Лесният начин за придаване на автентично стереофонично звучене на вашите музикални, Интернет и мултимедийни компютърни приложения е с високоговорителната система MMS221 с висококачествените й баси.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Завладяващо качество на звука

Автентичен звук за мултимедийно удоволствие

 • Басрефлексните високоговорители излъчват мощни, по-дълбоки баси

  Басрефлексните високоговорители излъчват мощни, по-дълбоки баси

  Басрефлексната система високоговорители дава дълбоки басови звуци с компактни кутии на високоговорителите. Тя се различава от конвенционалната система с кутии на високоговорителите по добавените тръбни баси, които са акустично нагодени към високоговорителя за ниски честоти за оптимизиране на нискочестотното звучене на системата. Резултатът е по-дълбок управляван бас и по-малки изкривявания. Системата работи чрез резонанс на въздушната маса в тръбните баси, за вибрации като при конвенционален високоговорител за ниски честоти. В комбинация с честотната реакция на високоговорителя за ниски честоти, системата разширява като цяло нискочестотните звуци, за да създаде цяло едно ново измерение от дълбоки баси.

 • Динамично усилване на басите за дълбок и драматичен звук

  Динамично усилване на басите за дълбок и драматичен звук

  Динамичното усилване на басите довежда до максимум наслаждението ви от музиката, като подчертава съдържанието на баси в музиката в целия диапазон на сила на звука - от слабо до силно - с натискането на един бутон! Най-ниските басови честоти обикновено се губят при зададена малка сила на звука. Като противодействие на това може да се включи динамично усилване на басите за усилване на нивата на басите, така че да се наслаждавате на еднакъв звук дори когато сте намалили силата на звука.

 • Означени и цветово кодирани съединители допринасят за пускане за минути

  Означени и цветово кодирани съединители допринасят за пускане за минути

  Цветовото кодиране на кабелите, ясните означения и простата за възприемане документация означават, че те може да бъдат пуснати и да заработят за броени минути

 • Може да се наслаждавате на аудио от компютър с качество на Hi-Fi система

  Philips има над 75-годишен опит в челните редици на звуковите системи, за да бъде в състояние да създава аудио изделия за компютър със същото качество, което притежават нашите домашни аудио системи, спечелили много награди.

 • Над 75 години опит в звуковата техника

  Компактдискът е изобретен от Philips, Philips ръководи екипа, написал звуковата спецификация за USB и е произвела милиони аудио системи, комплекти за домашно кино и телевизори през много десетилетия. Като лидер при аудио нововъведенията, може да имате доверие, че Philips произвежда аудио системи за компютри с най-високо качество на звука.

 • Съвместим с музикални, игрови, филмови и Интернет аудио източници

  Може да бъдат възпроизвеждани всякакъв вид звукови източници с музика, от игри, филми и Интернет, така че, без значение от това, какво искате да слушате, може да се радвате на мултимедиен звук, по-завладяващи от всякога.

 • Лесни за свързване към компютър или лаптоп

  Може да се свързват към компютър или лаптоп

 • Магнитното екраниране елиминира изкривяванията на компютърния екран

  Тъй като мощните магнити в мембраните са магнитно екранирани, няма опасност от изкривяване на образа или от повреда, когато се поставят близо до екрана на компютърния монитор.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува