Heritage Audio

  Компонентна Hi-Fi система

  Завладяващ звук

  Потопете се в звук с качество за меломани с компонентната Hi-Fi система Philips с копринена куполна пищялка. В допълнение, елегантните дървени високоговорители и тялото от алуминий подобряват качеството на звука, като осигуряват прецизност и контрол. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Heritage Audio Компонентна Hi-Fi система

Копринена куполна пищялка, 100 W MCM772/12 Търсене на подобни продукти

Завладяващ звук

Наслаждавайте се на музика с висока вярност

 • Възпроизвеждане на MP3/WMA-CD, CD и CD-RW

  Възпроизвеждане на MP3/WMA-CD, CD и CD-RW

  Технологията на аудио компресиране позволява големите цифрови музикални файлове да се намалят до 10 пъти по размер, без да има значително влошаване на аудио качеството им. MP3 и WMA са два от форматите на компресиране, които ви позволяват да се радвате на цял един свят от цифрова музика на своя Philips плейър. Изтегляйте MP3 или WMA песни от упълномощени музикални сайтове в Интернет или създайте свои собствени MP3 или WMA музикални файлове, като ги извлечете от своите аудио компактдискове и ги прехвърлите на своя плейър.

 • Алуминиево тяло за качествен вид и звук

  Алуминиево тяло за качествен вид и звук

  Летият алуминий е лек и издържа на по-високи температури, има по-голяма якост и твърдост при добра устойчивост на корозия.

 • Копринена куполна пищялка за кристално чист звук

  Копринена куполна пищялка за кристално чист звук

  Копринената куполна пищялка съдържа мембрана, изработена от коприна - материал, който превъзхожда останалите материали, използвани за обикновените куполни пищялки. Коприненият материал, използван за мембраната, е с превъзходни характеристики на затихване, а нейната мека тъкан гарантира минимално акустично накъсване. В резултат на това създаваният от копринената куполна пищялка звук е плавен, топъл и с широк диапазон.

 • Позлатен съединител на високоговорителия за най-добро предаване на сигнала

  Позлатен съединител на високоговорителия за най-добро предаване на сигнала

  Позлатеният съединител на високоговорителя гарантира по-добро предаване на сигнала в сравнение с традиционните съединения тип "клипс". Освен това, той минимизира загубата на електрически сигнал от усилвателя до кутията на високоговорителя, което дава възможно най-близко до реалността възпроизвеждане на звука.

 • Дървени тонколони за превъзходен естествен звук

  Дървени тонколони за превъзходен естествен звук

  Природата ни е дала най-доброто. И не на последно място стои дървото. За дървото се знае, че притежава акустични характеристики, които по уникален начин го правят идеално за използване в акустично оборудване и инструменти. Прекрасни музикални инструменти, като пиано и цигулка, се изработват от дърво и не без основание. По същата причина и тези високоговорители са вградени в дърво. Потопете се в богатия и реалистичен звук, възпроизвеждан от тези дървени тонколони.

 • USB Direct за възпроизвеждане на MP3/WMA музика

  USB Direct за възпроизвеждане на MP3/WMA музика

  С режима USB Direct просто включвате вашето USB устройство в USB порта на устройството Philips и то започва да възпроизвежда директно цифровата музика от USB устройството.

 • Върхов компонентен дизайн със стойка

  Върхов компонентен дизайн със стойка

  Микросистемата с компонентен дизайн е в комплект със стойка, която има четири триъгълни крачета. Това премахва всяко изкривяване в аудио честотата, предизвикано от вибрации, прегряване и електромагнитни смущения, генерирани от усилвателя и зареждането на диска. Резултатът е гладко и отлично възпроизвеждане на звука.

 • Обща изходна мощност 100 W RMS

  Обща изходна мощност 100 W RMS

  Тази система има обща изходна мощност 100 W RMS. RMS, или средно квадратична стойност, е обичайната мярка за звуковата мощност или по-точно за електрическата мощност, предавана от аудио усилвателя към високоговорителя и измервана във ватове. Количеството електрическа мощност, предавана към високоговорителя, и неговата чувствителност определят мощността на генерирания звук. Колкото по-голяма е консумираната мощност, толкова по-добра е звуковата мощност на високоговорителя.

 • Регулиране на високите и басите за настройка на високи и ниски

  Регулирането на високите и ниски честоти са функции на еквалайзера, които управляват нивата на високите и ниски честоти на вашето аудио. Регулират се отделно усилването на високите тонове в музиката и нивото на усилване на ниските тонове. Като използва бутоните за движение нагоре и надолу, потребителят може удобно да наблегне повече или по-малко на ниските и високи тонове, или да ги остави равни, за да възпроизведе музиката според оригиналните настройки на записа.Регулирането на високите и ниски честоти ви дава възможност да слушате музиката си както желаете.

 • Допълнително усилване на басите и високите

  В звуковия спектър, високите и ниските честоти се чуват по-слабо от човешкото ухо - особено при ниска сила на звука. Чрез активиране на функцията "Loudness" басите и високите ще бъдат усилени, така че да можете да вкусите едно по-балансирано общо звуково възприятие.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува