Микро Hi-Fi система

  Дистанционно управление на MP3 музика от вашия компютър

  Наслаждавайте се на свободата на дистанционно управление на MP3 музика от вашия компютър и наслаждението от нея през мощните динамични високоговорители на MCM530. С USB PC връзка за MP3 streaming и MAX звук - любителите на музиката ще оценят това комплексно аудио решение Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Дистанционно управление на MP3 музика от вашия компютър

 • Възпроизвеждане на 50 часа MP3 музика от 5 CD

  Възпроизвеждане на 50 часа MP3 музика от 5 CD

  MP3 е революционна технология за компресиране, благодарение на която големи цифрови музикални файлове могат да бъдат намалени до 10 пъти без радикално влошаване на аудио качеството им. Един компактдиск може да съхрани до 10 часа музика. С чекмедже за 5 компактдиска имате възможност да възпроизвеждате 50 часа музика. MP3 се превърна в стандарт за аудио компресия, който позволява бързо и лесно прехвърляне на аудио файлове.

 • MAX Sound за мигновено усилване на мощността

  MAX Sound за мигновено усилване на мощността

  Технологията MAX Sound дава мигновено усилване на басите, подобрява максимално звученето и създава мигновено най-впечатляващо преживяване при слушане само с натискането на един бутон. Сложната електроника на MAX Sound калибрира съществуващите настройки на звука и силата и усилва мигновено басите и силата до максимално ниво без изкривяване. Крайният резултат е забележимо повишаване - както на силата, така и на звуковия спектър - и мощно аудио усилване, което разширява въздействието на всеки тип музика.

 • 2-посочна система басрефлексни високоговорители за мощен звук

  2-посочна система басрефлексни високоговорители за мощен звук
 • USB PC Link превръща вашия компютър в масивен MP3 музикален джубокс

  USB PC Link ви дава възможност да възпроизвеждате своя MP3 музика през мощните високоговорители на аудио системите на Philips, а не през високоговорителите на компютъра. Като свържете компютър директно към вашата аудио система с USB кабел, можете да подавате музика директно към вашата звукова система, превръщайки компютъра в "масивен MP3 музикален джубокс". Бутоните за управление на аудио системата и дистанционното осигуряват лесна навигация и управление на MP3 музиката, записана в списъка на MusicMatch. Освен това, на дисплея на звуковата система можете да видите информация за заглавието на песента, както и изминалото време на възпроизвеждане.

 • Цифров усилвател клас D за качествен звук

  Class ‘D’ Digital Amplifier приема аналогов сигнал, преобразува го в цифров и след това усилва сигнала по цифров път. После сигналът постъпва в демодулационен филтър, за да се получи крайният изходен сигнал. Усиленият цифров сигнал има всички преимущества на цифровото аудио, включително и по-добро качество на звука. В допълнение, усилвателят Class ‘D’ има ефективност над 90% в сравнение с традиционните AV усилватели. Тази висока ефективност означава мощен усилвател с малки размери.

 • обща изходна мощност 150 W RMS

  Тази система има обща изходна мощност 150 W RMS. RMS, или средно квадратична стойност, е обичайната мярка за звуковата мощност или по-точно за електрическата мощност, предавана от аудио усилвателя към високоговорителя и измервана във ватове. Количеството електрическа мощност, предавана към високоговорителя, и неговата чувствителност определят мощността на генерирания звук. Колкото по-голяма е консумираната мощност, толкова по-добра е звуковата мощност на високоговорителя.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува