Streamium

  Wi-Fi компонентна Hi-Fi система

  Изпитайте емоция като при изпълнение на живо

  Тази Wi-Fi компонентна Hi-Fi система Philips Streamium MCI900/12 с тонколони SoundSphere ви дава толкова естествен звук, че ще помислите, че изпълнителите свирят на живо пред вас. 160 GB твърд диск, интернет радио, цветен дисплей и лесна навигация.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Изпитайте емоция като при изпълнение на живо

Завладяващ звук

 • SoundSphere за естествено, по-дълбоко и по-широко звуково преживяване

  SoundSphere за естествено, по-дълбоко и по-широко звуково преживяване

  Обратно към славата и енергията на музиката със SoundSphere, който ви дава всяка нота така, както я е искал изпълнителят. Като предоставя чист и естествен звук, SoundSphere създава по-дълбоко и по-широко звуково преживяване. Резултатът е жизнен звук, който ще ви накара да повярвате, че изпълнителите свирят на живо пред вас. Всяка тонколона SoundSphere има високоговорител за високи честоти, който виси над кутията на тонколоната. Този високоговорител има възможност да разпръсква по-чист звук във всички посоки. Технологията за прецизно пресичане на звука и внимателното разполагане на нискочестотния високоговорител, така че да се съчетава идеално с високоговорителя за високи честоти, гарантират минимални смущения и още по-естествен звук.

 • Алуминиеви тонколони за правилен звук и оптимална издръжливост

  Алуминиеви тонколони за правилен звук и оптимална издръжливост

  Оставете природата да ви даде най-доброто от себе си. Естествените материали са доказали, че са незаменими като компоненти за изграждане на акустика. Тонколоните с алуминий са по-издръжливи и образуват по-добра преграда, която по естествен път намалява вибрациите, оптимизира разпространението на звуковите вълни и произвежда по-правилен звук. Резултатът е великолепни на вид тонколони, които ви предоставят звук, верен на оригиналния запис.

 • FullSound обогатява вашата музика с по-плътни баси и повече чистота

  FullSound обогатява вашата музика с по-плътни баси и повече чистота

  Иновационната технология FullSound на Philips истински възстановява звуковите детайли на компресираната музика, като силно я обогатява и подобрява, така че изживявате музиката без никакви изкривявания. На базата на алгоритъм за обработка на аудио, FullSound съчетава всепризнатия опит на Philips във възпроизвеждането на музика и мощта на цифрова обработка на сигнали (DSP) от последно поколение. В резултат се получават по-пълни баси с повече дълбочина и въздействие, подобрена яснота на глас и инструменти и богати детайли. Открийте отново своята компресирана музика с реалистичен звук, който ще докосне душата ви и ще раздвижи краката ви.

 • Позлатен съединител на високоговорителия за най-добро предаване на сигнала

  Позлатен съединител на високоговорителия за най-добро предаване на сигнала

  Позлатеният съединител на високоговорителя гарантира по-добро предаване на сигнала в сравнение с традиционните съединения тип "клипс". Освен това, той минимизира загубата на електрически сигнал от усилвателя до кутията на високоговорителя, което дава възможно най-близко до реалността възпроизвеждане на звука.

 • Хиляди безплатни интернет радиостанции

  Хиляди безплатни интернет радиостанции

  Streamium се предлага с хиляди безплатни онлайн радиостанции. Сега можете да сте в крак с всеки вид музика по целия свят. Свържете своя Streamium към интернет и слушайте любимите си онлайн програми на аудио системата си, без да се налага да включвате компютъра.

 • 160 GB твърд диск за съхранение на до 2000 музикални албума

  160 GB твърд диск за съхранение на до 2000 музикални албума

  Твърдият диск със 160 GB на тази звукова система Philips предлага много голям капацитет, на който да съхранявате цифрови музикални файлове от PC или MAC, като побира лесно до 2000 музикални албума. Интелигентно и икономично управление на музикалната колекция, лесен достъп и всичко на едно място.

 • 2x50 W RMS Hi-Fi звук с цифров усилвател клас "D"

  2x50 W RMS Hi-Fi звук с цифров усилвател клас "D"

  Изпълнете стаята с любимата си музика с 2x50 W RMS музикална мощност и цифров усилвател клас "D". Усилвателят приема аналогов сигнал, преобразува го в цифров и след това усилва сигнала по цифров път. После сигналът постъпва в демодулационен филтър, за да се получи крайният изходен сигнал. Усиленият цифров сигнал има всички преимущества на цифровото аудио, включително и по-добро качество на звука. В допълнение, усилвателят има ефективност над 90% в сравнение с традиционните AB усилватели. Тази висока ефективност означава мощен усилвател с малки размери.

 • Безжично поточно предаване на музика и снимки от вашия PC/MAC

  Безжично поточно предаване на музика и снимки от вашия PC/MAC

  Вашият компютър PC или MAC е пълен с музика, която сега можете удобно да предавате поточно към своето аудио устройство Philips, без бъркотията от кабели. Споделете любимите си песни, когато сте на парти, или просто им се наслаждавайте в удобството на собствения си дом. И още по-хубаво, пренасяйте и съхранявайте музиката си на твърдия диск на устройството, дори когато вашият компютър PC/MAC не е в наличност. Направете същото със своите колекции от снимки и ги разглеждайте на спокойствие, докато слушате музика. Отключете съкровищата на своя PC/MAC с удобството на безжичното поточно предаване.

 • Цветен LCD дисплей за удобно управление

  Цветен LCD дисплей за удобно управление

  Разведрете изживяването си при слушане с яркия и пълноцветен LCD дисплей, и управлявайте музиката си по лесен и удобен начин. Когато слушате любимите си песни, на екрана се показва обложката на албума, за да им придаде живот и блясък. Изборът на песни е изключително лесен, тъй като на многоредовия LCD дисплей те се показват сортирани по жанр, изпълнител или албум.

 • Възпроизвеждайте DVD, DivX ®, MP3, AAC без DRM, WMA, FLAC, OGG и JPG

  Възпроизвеждайте DVD, DivX ®, MP3, AAC без DRM, WMA, FLAC, OGG и JPG

  Възпроизвеждайте DVD, DivX ®, MP3, AAC без DRM, WMA, FLAC, OGG и JPG.

 • HDMI 1080p подобрява разделителната способност до HD за по-отчетлива картина

  HDMI 1080p подобрява разделителната способност до HD за по-отчетлива картина

  Мултимедийният интерфейс за пълна висока детайлност (HDMI) е директна цифрова връзка, която пренася цифрово видео с висока детайлност, както и цифрово многоканално аудио. Като премахва преобразуването в аналогови сигнали, HDMI осигурява идеална картина и звук, напълно изчистени от шум.

Вижте всички спецификации
 • Napster се предлага само в Германия и Великобритания.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува