DVD компонентна Hi-Fi система

  Завладяващ звук

  DVD компонентната Hi-Fi система Philips с тонколони SoundSphere ви дава толкова естествен и истински звук, че имате усещане сякаш изпълнителите свирят на живо пред вас. Дисплеят с ярки цветове и силно интуитивната навигация обогатяват допълнително изживяването при слушане.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Завладяващ звук

Изпитайте емоция като при изпълнение на живо

 • 2x50 W RMS Hi-Fi звук с цифров усилвател клас "D"

  2x50 W RMS Hi-Fi звук с цифров усилвател клас "D"

  Изпълнете стаята с любимата си музика с 2x50 W RMS музикална мощност и цифров усилвател клас "D". Усилвателят приема аналогов сигнал, преобразува го в цифров и след това усилва сигнала по цифров път. После сигналът постъпва в демодулационен филтър, за да се получи крайният изходен сигнал. Усиленият цифров сигнал има всички преимущества на цифровото аудио, включително и по-добро качество на звука. В допълнение, усилвателят има ефективност над 90% в сравнение с традиционните AB усилватели. Тази висока ефективност означава мощен усилвател с малки размери.

 • Алуминиеви тонколони за правилен звук и оптимална издръжливост

  Алуминиеви тонколони за правилен звук и оптимална издръжливост

  Оставете природата да ви даде най-доброто от себе си. Естествените материали са доказали, че са незаменими като компоненти за изграждане на акустика. Тонколоните с алуминий са по-издръжливи и образуват по-добра преграда, която по естествен път намалява вибрациите, оптимизира разпространението на звуковите вълни и произвежда по-правилен звук. Резултатът е великолепни на вид тонколони, които ви предоставят звук, верен на оригиналния запис.

 • Цветен LCD дисплей за удобно управление

  Цветен LCD дисплей за удобно управление

  Разведрете изживяването си при слушане с яркия и пълноцветен LCD дисплей, и управлявайте музиката си по лесен и удобен начин. Когато слушате любимите си песни, на екрана се показва обложката на албума, за да им придаде живот и блясък. Изборът на песни е изключително лесен, тъй като на многоредовия LCD дисплей те се показват сортирани по жанр, изпълнител или албум.

 • Позлатен съединител на високоговорителия за най-добро предаване на сигнала

  Позлатен съединител на високоговорителия за най-добро предаване на сигнала

  Позлатеният съединител на високоговорителя гарантира по-добро предаване на сигнала в сравнение с традиционните съединения тип "клипс". Освен това, той минимизира загубата на електрически сигнал от усилвателя до кутията на високоговорителя, което дава възможно най-близко до реалността възпроизвеждане на звука.

 • Възпроизвеждайте DVD, DivX ®, MP3, AAC без DRM, WMA, FLAC, OGG и JPG

  Възпроизвеждайте DVD, DivX ®, MP3, AAC без DRM, WMA, FLAC, OGG и JPG

  Възпроизвеждайте DVD, DivX ®, MP3, AAC без DRM, WMA, FLAC, OGG и JPG.

 • SoundSphere за естествено, по-дълбоко и по-широко звуково преживяване

  SoundSphere за естествено, по-дълбоко и по-широко звуково преживяване

  Обратно към славата и енергията на музиката със SoundSphere, който ви дава всяка нота така, както я е искал изпълнителят. Като предоставя чист и естествен звук, SoundSphere създава по-дълбоко и по-широко звуково преживяване. Резултатът е жизнен звук, който ще ви накара да повярвате, че изпълнителите свирят на живо пред вас. Всяка тонколона SoundSphere има високоговорител за високи честоти, който виси над кутията на тонколоната. Този високоговорител има възможност да разпръсква по-чист звук във всички посоки. Технологията за прецизно пресичане на звука и внимателното разполагане на нискочестотния високоговорител, така че да се съчетава идеално с високоговорителя за високи честоти, гарантират минимални смущения и още по-естествен звук.

 • Преглед на музика и снимки, съхранени на USB

  Преглед на музика и снимки, съхранени на USB

  Заредете музикалната си колекция в USB устройството за съхранение, за да слушате всяка песен по всяко време. Системата отваря вашето музикално съдържание чрез вграденото USB гнездо. След това можете да използвате системата, за да преглеждате лесно цялото си музикално съдържание по албуми, изпълнители, жанрове или песни. Докато слушате музика, можете да разглеждате любимите си снимки.

 • FullSound обогатява вашата музика с по-плътни баси и повече чистота

  FullSound обогатява вашата музика с по-плътни баси и повече чистота

  Иновационната технология FullSound на Philips истински възстановява звуковите детайли на компресираната музика, като силно я обогатява и подобрява, така че изживявате музиката без никакви изкривявания. На базата на алгоритъм за обработка на аудио, FullSound съчетава всепризнатия опит на Philips във възпроизвеждането на музика и мощта на цифрова обработка на сигнали (DSP) от последно поколение. В резултат се получават по-пълни баси с повече дълбочина и въздействие, подобрена яснота на глас и инструменти и богати детайли. Открийте отново своята компресирана музика с реалистичен звук, който ще докосне душата ви и ще раздвижи краката ви.

 • HDMI 1080p подобрява разделителната способност до HD за по-отчетлива картина

  HDMI 1080p подобрява разделителната способност до HD за по-отчетлива картина

  Мултимедийният интерфейс за пълна висока детайлност (HDMI) е директна цифрова връзка, която пренася цифрово видео с висока детайлност, както и цифрово многоканално аудио. Като премахва преобразуването в аналогови сигнали, HDMI осигурява идеална картина и звук, напълно изчистени от шум.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува