DVD микросистема за домашно кино

  Превърнете всяка стая в кино

  Вие сте във връзка с най-новото и най-модерното - възползвайте се от горещата оферта - микро Hi-Fi система "2 в 1" с DVD и възпроизвеждане на WMA-CD и MP3-CD! Отпуснете се с любимите си филми и музика. Домашното развлечение вече никога няма да е същото!

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Превърнете всяка стая в кино

 • Възпроизвежда DVD, (S)VCD, MP3-CD, WMA-CD, CD(RW) и Picture CD

  Възпроизвежда DVD, (S)VCD, MP3-CD, WMA-CD, CD(RW) и Picture CD

  няма данни

 • Dolby Digital за върховно филмово преживяване

  Dolby Digital за върховно филмово преживяване

  Тъй като Dolby Digital, водещият световен цифров многоканален аудио стандарт, използва начина, по който човешкото ухо естествено обработва звука, вие възприемате аудио със съраунд звук и превъзходно качество с реалистично пространствено подсказване.

 • Компонентно видео с прогресивно сканиране за оптимално качество на образа

  Компонентно видео с прогресивно сканиране за оптимално качество на образа

  Прогресивното сканиране удвоява вертикалната разделителна способност на изображението, в резултат на което се получава забележимо по-контрастна картина. Вместо да се изпрати на екрана първо кадър с нечетните редове, следван от кадър с четните редове, и двата кадъра се изписват едновременно. Мигновено се създава пълно изображение, с използване на максималната разделителна способност. При такава скорост очите ви възприемат по-контрастна картина, без редова структура.

 • Вход AUX за подобряване на звука на телевизора

  Вход AUX за подобряване на звука на телевизора

  няма данни

 • Управление на цифров звук за оптимизирани настройки за стил музика

  Управление на цифров звук за оптимизирани настройки за стил музика

  Управлението на цифров звук ви дава възможност да избирате измежду предварително зададени режими - Джаз, Рок, Поп или Класика, които управляват честотните ленти на звука за оптимизиране на определени музикални стилове. Всеки режим използва технология на графичен еквалайзер за автоматично регулиране на баланса на звука и подчертаване на най-важните звукови честоти в избрания от вас стил музика. При всички случаи управлението на цифров звук ви позволява да извлечете максимума от вашата музика чрез фино регулиране на баланса на звука, за да съответства на типа музика, който слушате.

 • Динамично усилване на басите за дълбоки и драматични баси

  Динамично усилване на басите за дълбоки и драматични баси

  Динамичното усилване на басите довежда до максимум наслаждението ви от музиката като подчертава съдържанието на баси в музиката в целия диапазон на сила на звука - от слабо до силно - с натискането на един бутон! Най-ниските басови честоти обикновено се губят при зададена малка сила на звука. Като противодействие на това може да се включи динамично усилване на басите за усилване на нивата на басите, така че да се наслаждавате на еднакъв звук дори когато сте намалили силата на звука.

 • Общо 60 W RMS / 1200 W PMPO

  няма данни

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува