Микро Hi-Fi система

  Не го сънувай, вземи го.

  Streamium MC-i200 предвещава нова ера в Интернет развлеченията. Това е първата в света Интернет широколентова микросистема, която предлага много музикални онлайн услуги. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Не го сънувай, вземи го.

 • wOOx™ технология за високоговорители за дълбоки и мощни баси

  wOOx™ технология за високоговорители за дълбоки и мощни баси

  wOOx технологията е революционна концепция за високоговорители, която ви позволява да чувате и усещате истински дълбоки баси, които са по-богати от тези на която и да е друга аудио система. Специални мембрани работят в хармония с wOOx бас излъчвател, а прецизното съгласуване на главната мембрана и тази за високи честоти осигурява плавни преходи от ниски към средни и високи честоти. Двойното окачване и изцяло симетричната "сандвич" конструкция дават ниски и точни баси без забележими изкривявания. wOOx пресъздава изключително дълбоки и динамични баси, като използва пълния обем на кутията на високоговорителите за истинско усилване на въздействието на музиката.

 • Поддържайте вашата микросистема Streamium актуална

  Поддържайте вашата MCi250 актуална. За тази цел просто трябва да използвате вашата връзка към Интернет, за да изтегляте и инсталирате актуализациите на програмите за предлаганите нови услуги и възможности на изделието.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува