Микро Hi-Fi система

  Цифров усилвател по мощност

  Микро Hi-Fi система с чейнджър за 3 CD, 2 x 160 вата музикална мощност + 160 вата акустична мощност на басите, дек с вградена логика и система високоговорители с wOOx технология

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Цифров усилвател по мощност

 • wOOx технология за високоговорители за дълбоки и мощни баси

  wOOx технология за високоговорители за дълбоки и мощни баси

  wOOx технологията създава превъзходен басов звук, като улавя и подобрява нискочестотните баси за рязко подобряване на басите и звука.

 • Феро-флуидни конусни куполни пищялки

  Феро-флуидни конусни куполни пищялки
 • Incredible Surround™ за по-голямо наслаждение от звука

  Incredible Surround™ е аудио технология от Philips, която рязко увеличава звуковото поле, за да ви потопи в аудиото. Като използва най-модерно електронно изместване на фазата, Incredible Surround™ смесва звуци отляво и отдясно така, че да разшири виртуалното разстояние между двата високоговорителя. Това по-широко раздалечаване усилва многократно стерео ефекта и създава по-естествено звуково измерение. Incredible Surround™ ви дава възможност да изпитате пълен обемен звук с по-голяма дълбочина и широчина на звука, без да използвате допълнителни високоговорители.

 • Регулиране на високите и басите за настройка на високи и ниски

  Регулирането на високите и ниски честоти са функции на еквалайзера, които управляват нивата на високите и ниски честоти на вашето аудио. Регулират се отделно усилването на високите тонове в музиката и нивото на усилване на ниските тонове. Като използва бутоните за движение нагоре и надолу, потребителят може удобно да наблегне повече или по-малко на ниските и високи тонове, или да ги остави равни, за да възпроизведе музиката според оригиналните настройки на записа.Регулирането на високите и ниски честоти ви дава възможност да слушате музиката си както желаете.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува