• KA

  Luceo дизайн, безжичен телефон

  Ново начало

  Емблематичен във всяко отношение, безжичният телефон Philips Luceo включва чувствени линии в модерен дизайн, който безпроблемно се съчетава с вторичния дисплей. Прецизен стил и функции правят Luceo добре дошъл шедьовър за всеки дом. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Luceo дизайн, безжичен телефон

1, 8" дисплей/ бяла подсветка, Високоговорител в слушалката M6601WB/53 Търсене на подобни продукти

Ново начало

 • Високо контрастен 4,6 см (1,8") графичен дисплей с бели символи на черен фон

  Високо контрастен 4,6 см (1,8") графичен дисплей с бели символи на черен фон

  Високо контрастният обърнат LCD дисплей с бели символи на черен фон осигурява лесно четене и се вписва идеално в общия шикозен дизайнерски почерк на Philips Luceo.

 • Калибрирани клавиши за прецизно набиране

  Калибрирани клавиши за прецизно набиране

  Калибрираната и внимателно проектирана клавиатура осигурява прецизно набиране, при което ясно усещате всяко натискане на клавиш, независимо дали набирате номер или въвеждате контакт в телефонна книга. Материалите и структурите на клавишите са преминали обстойни потребителски изпитания за постигане на идеален баланс между силата на натиска и отклика на клавиша.

 • Нулеви енергийни емисии при активиран режим ECO+

  Нулеви енергийни емисии при активиран режим ECO+

  Телефоните Philips са енергийно ефективни и проектирани с грижа за околната среда. При активиране на режима ECO излъчването се намалява с до 60% и с до 95%, когато телефонът се зарежда. С активирането на режима ECO+ излъчването пада до нула.

 • Високоговорител в слушалката, за да говорите със свободни ръце

  Високоговорител в слушалката, за да говорите със свободни ръце

  Режимът на разговор със свободни ръце използва вграден високоговорител за усилване на гласа на събеседника, което ви позволява да говорите и чувате разговора, без да държите телефона до ухото си. Това е особено полезно, ако искате да споделите разговора и с други, или просто да вършите няколко неща едновременно.

 • Зареждане на слушалката при всеки режим

  Зареждане на слушалката при всеки режим

  За надеждност и удобство слушалката може да се зарежда в двете посоки на докинг станцията.

 • HQ-Sound: висококачествена акустична техника за превъзходен звук

  HQ-Sound: висококачествена акустична техника за превъзходен звук

  HQ-Sound: висококачествена акустична техника за превъзходно възпроизвеждане на звука. С десетилетия опит и революционни нововъведения в разработката на Hi-Fi аудио продукти и слушалки от висок клас, ние ви даваме отлична яснота на звука на нашите DECT телефони. Когато става въпрос за подобряване на качеството на звука, нашите акустични инженери и конструктори мислят за всичко - висококачествени компоненти, цифрова обработка на сигналите, прецизен акустичен дизайн, усъвършенствани методи за тестване и фина настройка. Резултатът е ясен, отчетлив и автентичен звук. Звук, който е толкова добър и естествен, почти като при разговор лице в лице.

 • Настройки за поверителност: блокиране на обаждания, тих режим, забрана за обаждания

  Настройки за поверителност: блокиране на обаждания, тих режим, забрана за обаждания

  Черният списък забранява приемането на обаждания от конкретни номера или започващи с определени цифри, което ви предпазва от нежелани обаждания. Можете да блокирате 4 набора от номера. Всеки набор от номера може да се състои от 1 до 24 цифри. Когато има входящо обаждане, което започва с един от тези номера, или е един от 4-те точни номера на повикващ, телефонът няма да звъни. С тихия режим можете да деактивирате тоновете на звънене за конкретни периоди и да се наслаждавате на тишина и спокойствие. Благодарение на забраната за обаждания можете да избегнете скъпите изненади в сметките, като блокирате обажданията до конкретни номера, започващи с определени цифри.

 • Вторичният дисплей на основата показва идентификатора на повикващия и часовник

  Вторичният дисплей на основата показва идентификатора на повикващия и часовник

  Високо контрастният дисплей на Philips Luceo с бели символи на черен фон се интегрира с основата му плавно и стилно. Дисплеят показва идентификатора на повикващия и часа, когато е в режим на покой. Можете да изберете да изключите дисплея на основата – така че светлината да не ви смущава – по всяко време.

 • Насочващите странични стени на основата осигуряват надеждно поставяне

  Насочващите странични стени на основата осигуряват надеждно поставяне

  Основата на Philips Luceo може да се похвали с интелигентно проектирани странични стени, които не само служат като привлекателен акцент в дизайна, но също така насочват слушалката надеждно на мястото й за поставяне и зареждане.

 • Записи с три полета за присвояване на 3 номера на един контакт

  Записи с три полета за присвояване на 3 номера на един контакт

  В наши дни повечето хора имат по няколко номера за връзка. Нашият списък с контакти улеснява управлението на контактите на телефона ви. Просто запазете три телефонни номера за до 100 контакта с избор от три различни имена на полета за домашен, служебен или мобилен.

Вижте всички спецификации
 • *Тази функция изисква допълнително абониране за услуга „ИД на повикващия". Моля, проверете в мрежата на местния ви оператор за повече подробности.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува