Fidelio
  • KA

  Philips Fidelio

  Безжични Bluetooth® слушалки

  Насладете се на висока вярност и безжично свързване. Навсякъде

  У дома или в движение, звукът с висока детайлност и безпроблемната Bluetooth® свързаност са изцяло ваши с Fidelio M2BT. NFC технологията гарантира безжично сдвояване с едно докосване, а интуитивното управление ви позволява лесно превключване между музика и обаждания. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Fidelio Безжични Bluetooth® слушалки

High resolution аудио, С наушници, Лукс. възглавнички от "запомняща" пяна, NFC M2BTBK/00 Търсене на подобни продукти

Насладете се на висока вярност и безжично свързване. Навсякъде

 • High Resolution аудио възпроизвежда музиката в най-чистата й форма

  High Resolution аудио възпроизвежда музиката в най-чистата й форма

  High Resolution аудио предлага най-доброто аудио изпълнение, възпроизвеждайки оригиналните студийни записи по-вярно от CD форматите 16 bit/44,1 kHz. Това безкомпромисно качество прави High Resolution аудио най-добрия звуков спътник на любителя на музиката. Слушалките Fidelio отговарят на строгите стандарти, нужни за стандарта за качество на Hi-Res аудио. Независимо дали се наслаждавате на своята Hi-Res колекция, или на по-традиционен източник на музика, плавните продължителни високи честоти на гамата слушалки Fidelio ви помагат да получите повече от музиката.

 • Оптимизирани 40 мм неодимови мембрани за чист автентичен звук

  Оптимизирани 40 мм неодимови мембрани за чист автентичен звук

  Всяка мембрана е внимателно избрана на ръка и е настроена и тествана, преди да бъде сдвоена с другата, за да се гарантира най-балансиран и естествен звук. 40-милиметровите мембрани използват силни неодимови магнити, за да осигурят истински звук с висока детайлност в широк динамичен обхват, възпроизвеждайки дори и най-дребните детайли.

 • Акустично запечатани, за да запазят детайлите вътре и да държат шума навън

  Акустично запечатани, за да запазят детайлите вътре и да държат шума навън

  Слушалките Fidelio разполагат с акустично запечатване, което представлява специално проектирано лентово заключване, вградено във вътрешната кухина, което елиминира ненужните звукови детайли. Не само получавате отлично разширяване на басите, но и завладяващо удоволствие от всеки превъзходен детайл в музиката ви без смущения от околната среда.

 • Басрефлексна система осигурява чисти, динамични и балансирани баси

  Басрефлексна система осигурява чисти, динамични и балансирани баси

  Акустичната архитектура на слушалките със затворен гръб включва басрефлексна система, която по същество представлява раковини за уши със стратегически разположени въздушни отвори. Те регулират налягането на въздуха във вътрешното пространство, осигурявайки на диафрагмата контролирана среда за оптимален акустичен отклик. Съвместно с акустичното запечатване всеки естествен детайл на звука се изолира за представяне на прецизни и динамични баси без компромиси с яснотата на звука.

 • Бутони на раковините за уши за интуитивно управление на музиката и обажданията

  Бутони на раковините за уши за интуитивно управление на музиката и обажданията

  Интуитивните бутони, удобно разположени на раковината за уши, позволяват лесно превключване между музиката ви и обаждания. Можете да сменяте записи, да възпроизвеждате и спирате музиката си, както и да приемате и прекъсвате обаждания, да регулирате силата на звука – всичко това на една ръка разстояние.

 • Луксозни възглавнички от "запомняща" пяна за ергономично прилягане

  Луксозни възглавнички от "запомняща" пяна за ергономично прилягане

  Използваните за Fidelio M2BT материали са внимателно подбрани за осигуряване на дълготраен комфорт при носене и подобрено представяне на звука. Възглавничките от "запомняща" пяна разпределят натиска и натрупаната топлина, така че слушалките Fidelio M1 са приятни за носене и звучат изключително.

 • Лента за глава, изработена с оребрени нишки, за гъвкава сила

  Лента за глава, изработена с оребрени нишки, за гъвкава сила

  Външната лента за глава на слушалките е изработена от подсилени нишки, които са уникално оребрени за постигане на идеалния баланс между гъвкавост, здравина и издръжливост.

 • 1-метров USB кабел за захранване

  1-метров USB кабел за захранване

  1-метров USB кабел за захранване.

 • 1,2-метров аудио кабел за случаите, когато батерията се изтощи

  1,2-метров аудио кабел за случаите, когато батерията се изтощи

  Приложеният 1,2-метров подвижен аудио кабел позволява включването на слушалките директно към устройства, така че музиката да не спира, когато батерията на слушалките се изтощи.

 • Bluetooth® 4.0 съвместимост за превъзходно аудио

  Усъвършенстваната технология Bluetooth® 4.0 ви дава възможност да се насладите на превъзходна музика с висока честота на дискретизация.

 • Двойният вграден микрофон премахва околния шум за по-добро качество на обажданията

  Слушалките M2BT са оборудвани с два микрофона – един за глас и един, който измерва околния шум, автоматично регулирайки звука за оптимално качество на обажданията.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува