Безжичен HD домашен монитор In.Sight

  Безжичен HD домашен монитор In.Sight

  Наблюдавайте дома си чрез вашия смартфон

  Дръжте дома си под око с безжичния HD домашен монитор In.Sight чрез смартфон/таблет. С HD видео и нощно виждане той ви позволява да виждате дома си ясно на дневна светлина или на тъмно. Лесно се настройва и ще ви предупреждава, когато долови движение/шум. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Безжичен HD домашен монитор In.Sight

Wi-Fi и HD, Широкоъгълен, нощно виждане, За смартфон, таблет, Работи с iVideon M120E/10 Търсене на подобни продукти

Наблюдавайте дома си чрез вашия смартфон

С HD и нощно виждане

 • Поддържа Wi-Fi за поставяне навсякъде в дома

  Поддържа Wi-Fi за поставяне навсякъде в дома

  Безжичният монитор In.Sight е монитор с Wi-Fi и използва безжичната ви домашна мрежа за стрийминг на видео и аудио на живо към вашия смартфон или таблет. Домашен монитор, който можете да разположите където пожелаете.

 • Режим за нощно виждане за гледане в тъмното

  Режим за нощно виждане за гледане в тъмното

  Режимът за инфрачервено нощно виждане ви позволява да наблюдавате дома си дори в тъмното. Когато е тъмно, инфрачервената светлина продължава да работи, така че мониторът да заснема ясно черно-бяло видео. Режимът за нощно виждане се включва и изключва автоматично, а също така можете да го регулирате ръчно.

 • Свръхширокоъгълен обектив, за да виждате повече

  Свръхширокоъгълен обектив, за да виждате повече

  Безжичният монитор In.Sight M120 на Philips разполага със зрителен ъгъл от 102 градуса, който ви показва по-голяма част от стаята наведнъж, като ви позволява да виждате много повече от другите монитори.

 • Лесна настройки на монитора чрез QR код

  Лесна настройки на монитора чрез QR код

  С приложението In.Sight+ настройката е лесна. Приложението ще генерира QR код за вашите домашни настройки на Wi-Fi. С QR кода мониторът автоматично ще се сдвои с вашата Wi-Fi мрежа – лесно и мигновено.

 • Телефонът получава известие, когато засече движение/звук.

  Телефонът получава известие, когато засече движение/звук.

  Невъзможно е да се предскаже кога ще се случи нещо. In.Sight продължава да гледа с регулируемо засичане на движение и звук. Ще бъдете уведомени автоматично, когато се засече звук или движение.

 • Шифровано видео за защитена връзка

  Шифровано видео за защитена връзка

  Безжичният монитор In.Sight използва изключително надеждно шифроване, за да ви гарантира поверителност по всяко време. Той използва уникален ключ за шифроване всеки път, когато осъществява връзка, за сте надеждно защитени, докато се грижите за сигурността на любимите си хора.

 • Push to talk чрез смартфон/таблет

  С монитора In.Sight можете не само да държите дома си под око, но и да говорите с близките си. Просто натиснете "talk" (говор) на своя смартфон/таблет и комуникирайте на момента. Какъв чудесен начин да кажете "здравей"!

 • Споделете мониторите с други потребители със смартфон/таблет

  Оставете вашето семейство да вижда мониторите и им позволете да наблюдават вашия дом вместо вас. Приложението In.Sight+ ви позволява да споделяте всеки монитор с други потребители, така че да имат достъп до видео на живо.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува