Voice Tracer

  цифров рекордер

  Най-добрият начин за водене на бележки

  Digital Voice Tracer 662 на Philips представлява авангарден, стилен и практичен начин да организирате живота си. 2 GB памет, удобна функция за аларма и безплатен микрофон за ревера са всичко, от което имате нужда. Записвайте бележки и слушайте любимата си музика. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Най-добрият начин за водене на бележки

Приемете духа на времето

 • Презареждане на батериите по USB

  Презареждане на батериите по USB

  Батериите на Voice Tracer могат да бъдат презаредени с енергия от компютър.

 • Наслаждавайте се на възпроизвеждането на MP3 и WMA музика

  Съхранете музикалната си колекция и изтеглени песни на Digital Voice Tracer. Поддържа се възпроизвеждане на музикалните формати WMA и MP3.

 • Задействане на записа с глас за водене на бележки със свободни ръце

  Задействането на записа с глас е удобна функция за запис със свободни ръце. Когато е включено, записът ще започне автоматично, когато започнете да говорите. Записът спира автоматично след като спрете да говорите и се подновява автоматично, когато започнете да говорите отново.

 • Подредете файловете си бързо и лесно с четири папки

  Цифровият рекордер Voice Tracer поддържа до 99 записа във всяка от четирите папки, за да подреждате файловете си бързо и лесно.

 • Изключително голям дисплей с фоново осветление за моментален преглед

  Големият графичен дисплей ви позволява да видите с един поглед цялата важна информация за файла благодарение на фоновото осветление дори и на слаба светлина.

 • Изключително голям преден високоговорител за кристално чисто възпроизвеждане на звук

  Големите звукови мембрани имат по-голям потенциал за създаване на звук и следователно могат да предложат мощно и богато звучене.

 • Моментален запис с едно докосване - от изключено състояние в режим за запис

  Натиснете и задръжте за момент бутона за запис, за да включите Digital Voice Tracer и веднага да започнете да записвате.

 • В комплекта са включени микрофон за ревера, стерео слушалки и батерии

  Олекотени слушалки, проектирани за удобство при продължителна употреба, и многопосочен микрофон за ревера придружават вашия Voice Tracer. Високата чувствителност на микрофона предоставя отлично качество на запис, а стерео слушалките дават мощен звук.

 • Олекотен и ергономичен дизайн

  Малко и леко, няма да усетите, че е с вас. Пъхнете го в джоба или чантата и го носете навсякъде. Издръжливият корпус и атрактивният ергономичен дизайн ще ви накарат да поискате да го носите навсякъде.

 • USB паметта гарантира максимална съвместимост

  Като USB устройство за съхранение на данни, Voice Tracer предоставя удобен начин за запаметяване, архивиране и преместване на файлове. Voice Tracer се свързва с компютър посредством USB връзка и не изисква инсталиране на специален софтуер. Voice Tracer се показва автоматично като сменяем диск, което ви позволява просто да плъзгате и пускате файлове в и от устройството.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува